Кадрові питання міської ради

Про кадрові питання міської ради
Створена наприкінці 2016 року Олевська об’єднана територіальна громада – найбільша в Житомирській області за населенням. Продовжує формуватися її управлінський апарат, тривають процеси набуття функцій і повноважень та передачі майна.
Структуру та штатну чисельність апарату Олевської міської ради об’єднаної громади було складено за рекомендаціями Асоціації міст України, у відповідності до кількості населення.
Нова структура та штатна чисельність апарату Олевської міської ради включає 141 посаду, це із міським головою, секретарем ради, трьома заступниками, керуючим справами, 20 старостами та 20 діловодами. 

 У структурних підрозділах виконавчого апарату міської ради вказано 95 посад, в табличах вказані рекомендована кількість і наявна. Наразі не сформовано сектор охорони здоров’я та ЦНАП (Центр надання адмінпослуг), на вакантні посади оголошено конкурс.
Працівників бухгалтерії було переведено розпорядженням міського голови, працюючі спеціалісти були переведені на вищі посади за результатами стажування.
П’ять разів вносились зміни у структуру та штатну чисельність апарату Олевської міської ради на сесії ради, у зв’язку з відокремленням окремих посад та відділів зі складу управлінь в окремі комунальні установи. Відповідно, кожна установа має своїх працівників. На вакантні посади державної служби оголошувались і продовжують оголошуватись конкурси в газеті «Зорі над Убортю» та на сайті міської ради.
Як би не говорили, що в міській раді «кадровий бум», майже на всі вільні посади нині працюючі були єдиними кандидатами, окрім посади головного спеціаліста відділу освіти, молоді та спорту 3 кандидати на 1 етапі та 3 – на другому етапі та головного спеціаліста юридичного відділу теж 3 кандидати.
В табличках наведено працівників структурних підрозділів міської ради.
В табличках наведено структурні підрозділи міської ради та їх працівників.

 

Щоб збільшити документ тисніть на детальніше

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту