У рамках програми Президента України «Зелена країна» на території Олевського ЦРД №2 “Сонечко” висадили туї

З 1 жовтня по 30 листопада за ініціативи Держлісагентства України на Житомирщині триває акція «Створюємо ліси разом». Цієї осені вона стала унікальною ще й тому, що відновлення лісу та його створення відбувається в рамках виконання програми Президента України «Зелена країна».

18 жовтня в рамках цієї програми ДП «Олевське лісове господарство» висаджували нові дерева.

До акції також долучились керівництво громади на чолі з міським головою Сергієм Лисицьким, депутати міської ради та лісівники підприємства.

На території Олевського ЦРД №2 «Сонечко» всі разом висадили 50 туй. Допомагали активно цьому вихователі навчального закладу і маленькі вихованці, які як раз в цей час були на прогулянці. Дітлахи із задоволенням долучались до дійства, а по завершенню їм вручили подарунки із символікою акції.

Також цього дня на території Кам’янського лісництва, площею 0,7 га, було висаджено близько 4 тис. сіянців дуба та ялини.

Акція «Створюємо ліси разом» та Президентська програма «Зелена країна» триватиме до 30 листопада. Тому усі охочі можуть долучитися до благородної місії створення лісів. Лісівники запрошують взяти участь у осіній посадці лісу та власними руками зробити внесок у збереження зелених легенів планети.

Як це зробити? Обирайте зручний для себе спосіб:

  • Заповніть форму реєстрації на сайті https://zelenakraina.gov.ua/
  • Зверніться в обласне управління Держлісагентства або у найближчий лісгосп. Контактні номери по кожній області вказані на сайті обласних управлінь.

 

Залишити коментар

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту