На позачерговому засіданні виконавчого комітету розглянули 17 питань

Сьогодні, 19 листопада, відбулось позачергове засідання виконавчого комітету, під час якого було розглянуто 17 питань.

Виконавчий комітет розглянув та прийняв рішення про створення інклюзивної групи у Олевському ЦРД №1 «Зірочка».  Група створюється з  метою забезпечення рівного доступу до дошкільної освіти дітей з особливими освітніми потребами, з урахуванням їхніх індивідуальних потреб та можливостей, забезпечення психолого-педагогічного супроводу, соціальної адаптації, враховуючи висновок комплексної психолого-педагогічної оцінки «Інклюзивно-ресурсного центру». Також вводиться посада асистента вихователя – 1 штатна одиниця для забезпечення психолого-педагогічного супроводу дитини.

Члени виконкому одноголосно підтримали рішення про призначення жительки с. Кишин опікуном малолітньої дитини 2012 р.н. , який залишився без піклування батьків.

Виконком погодив рішення про взяття на квартирний облік трьох жителів громади та внесення їх в списки на отримання житла до позачергової черги громадян та до першочергової черги громадян, які потребують поліпшення житлових умов, як учасника бойових дій в зоні АТО та як багатодітні сім’ї.

Також виконавчий комітет прийняв рішення про зняття чотирьох осіб, які перебувають на квартирному обліку  позачергової черги та соціально квартирного обліку.

Члени виконкому проголосували за надання дозволу на зрізання аварійних зелених насаджень на території громади. Було надано дозвіл на зрізання 1 ялини, 1 берези, 1 абрикоси в м. Олевськ. Зрізані аварійні дерева  будуть оприбутковуватися, як дрова та використовуватимуться для опалення об’єктів соціальної сфери міської ради та громадян.

Також були розглянуті і прийняті рішення з наступних питань, а саме: про внесення змін до бюджету Олевської міської територіальної  громади на 2021 рік, актуалізацію даних щодо осіб, які перебувають на  квартирному обліку, про зміну адрес об’єктам нерухомого майна, про продовження терміну дії паспортів прив’язки тимчасових споруд та інші.

 

 

 

 

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту