Вадиме, дякуємо за захист України! Не забудемо! Героям Слава!

«За час проходження військової служби зарекомендував себе з позитивної сторони. Функціональні обов’язки виконував відмінно, користувався авторитетом серед колег та підлеглих. Мав добрий рівень мотивації до військової служби та професійного самовдосконалення. Підтримував високий моральний дух у підрозділі» – йшлося в «Сповіщенні №8».

Це «сповіщення» датоване 30 березня принесло горе в родину Вдовиченків із села Зольня. Ним повідомили про загибель їх сина Вадима.

 «Вдовиченко Вадим Вікторович, 22.06.1999 р.н., призваний на військову службу 26.09.2019 ….вірний військовій присязі, у бою за нашу Батьківщину, виявивши стійкість та мужність, загинув 29 березня 2022 року» – йшлося в ньому.

Вадим родом із села Зольня, був розвідником-навідником 132-го окремого розвідувального батальйону, загинув на Харківщині, Ізюмщина.

Висловити співчуття, підтримати родину та передати допомогу приїхали заступник міського голови Юрій Данюк, голова та член Спілки воїнів-учасників антитерористичної операції Олевської МТГ Володимир Ушко і Олександр Фіченя.

У дворі їх зустріла сумна Атака. Так свого пса назвав Вадим, він привіз її із зони ООС ( або як ми звикли говорити – зони АТО).

Вже у будинку, над фотографіями та документами сина, сиділа мама Вадима – Раїса Марківна. Мабуть, це був найважчий момент, адже найболючіше в цій історії – це материнське горе, найсильніше з усього горя на світі. Вадим із багатодітної родини, він третя дитина в сім’ї. В родині Вдовиченків Віктора та Раїси четверо синів, найменшому Віталіку всього 4. Старший брат Віктор теж служить. Батько Віктор Васильович несе службу в роті охорони при військоматі.

Раїса Марківна показала нагороди сина, прапор з побажаннями побратимів. У 20 Вадим був нагороджений медаллю «За службу державі». Неймовірно шкода, що його життя обірвалося через війну та ще й у такому молодому віці. Не описати словами як шкода…

ВІЧНА ЙОМУ ТА СВІТЛА ПАМ’ЯТЬ ВІД ЛЮДЕЙ, ЦАРСТВО НЕБЕСНЕ ДУШІ.

ДЯКУЄМО ЗА ЗАХИСТ УКРАЇНИ! НЕ ЗАБУДЕМО! ГЕРОЯМ СЛАВА!

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту