Олевська громада отримала печі-буржуйки від Фонду Міжнародної Солідарності

Нещодавно наша громада отримала печі-буржуйки в якості гуманітарної допомоги від наших партнерів – Фонду Міжнародної Солідарності.

Фонд Mіжнародної Солідарності у партнерстві з BGK (Банк Господарства Крайового) та Європейською комісією в рамках проєкту «Гуманітарна допомога для України» закуповує і доставляє гуманітарну допомогу для територіальних громад та органів місцевого самоврядування, які є жертвами російської агресії проти України та допомагають внутрішньо переміщеним особам.

В рамках проєкту Олевська громада отримала 10 буржуйок вартістю 7,5 тис злотих.

З огляду на постійні обстріли енергетичної інфраструктури та настанням холодів, така гуманітарна допомога є неабияк актуальною для мешканців нашої громади.

Цінуємо підтримку Фонду Міжнародної солідарності, Банку Господарства Крайового та Європейської комісії за надану допомогу.

Щиро дякуємо нашим партнерам та меценатам за цінну допомогу.

Зазначимо, що нещодавно добровільні пожежні команди Олевської громади отримали пожежне спорядження в рамках проєкту,  що імплементується у співпраці з BGK (Банком крайового господарства) та фінансується ЄС з метою підтримки сфери пожежного захисту у громадах.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту