В Олевську відзначили День медичного працівника

У третю неділю червня Україна відзначатиме День медичного працівника – професійне свято тих, хто присвятив себе благородній справі – турботі про життя і здоров’я людини. Тож, напередодні свята 15 червня відбулися урочистості для працівників охорони здоров’я Олевщини у міському Будинку культури.

Словами та грамотами медичних працівників вітали заступник міського голови Яків Осипчук, секретар міської ради Віталій Шейко, представник народного депутата Володимира Арешонкова Олена Шахрай, голова райради Віктор Троц, керуючий справами райдержадміністрації Олексій Котвицький та начальник відділу охорони здоров’я, соціального захисту населення та праці Білокоровицької ОТГ Роксолана Поляк. Отець Олег Свято-Іовського храму, який відкрили  у 2014 році на території районної лікарні, теж долучився до привітань та побажань на адресу медиків.

За багаторічну сумлінну працю в галузі охорони здоров’я, надання якісних медичних послуг населенню грамотою міської ради нагородили лікаря-травматолога Олевської ЦРЛ Дробуша В.П., лікаря-хірурга Олевської ЦРЛ Михайленка В.М., сестру-господиню поліклінічного відділення Олевської ЦРЛ Бовкун К.В., лікаря-терапевта Олевського ПМСД Кондратюк Н.М., завідуючу амбулаторії ЗПСМ с.Зольня Осипчук Т.В., медичну сестру амбулаторії ЗПСМ с.Жубровичі Ветлянчук О.П. та медичну сестру амбулаторії ЗПСМ с.Кам’янка Ласкаву Н.І.

У своїй вітальній промові головний лікар Олевського ЦПМСД Орлицька Л.В. зазначила, що не дивлячись на поділ району на громади вдалося зберегти всі заклади медицини.

Наступним привітав медичних працівників головний лікар Олевської центральної районної лікарні Демкович П.Т.: «Завдяки районному та міському депутатському корпусам, обласному депутату та лікарю-хірургу лікарні Олегу Казюку за цей рік в лікарню вдалося залучити  майже 1 млн грн. За ці кошти багато що вдалося зробити. Ви бачите, як змінилися хірургічне, інфекційне та терапевтичне відділення. Є люди, які залучали власні кошти. Я не міг би не подякувати і не згадати таких людей – Валерія Грабовського, Миколу Кравченка та Ігоря Черниха, які біля 400 тис. грн. вклали у розвиток лікарні. Читайте за посиланням В олевській лікарні відремонтували терапевтичне відділення http://olevsk-rada.gov.ua/index.php?option=com_content&view=article&id=2657:2017-03-31-13-06-47&catid=62:2011-08-28-16-09-17&Itemid=84

 

Перший раз рішенням акредитаційної комісії при управлінні охорони здоров’я в Міністерство поданий лист про присвоєння нашій лікарні I акредитаційної категорії. Це наша спільна праця і спільний здобуток. Це гарний подарунок до свята. .. Я вас всіх люблю і дякую вам за все».

Грамотами нагородили близько 100 медичних працівників, вітали ветеранів медичної галузі, медиків шкіл та садочків.

Профспілка Центру первинної медико-санітарної допомоги організувала для своїх працівників святкову лотерею. Призовий фонд склав 5 тисяч гривень, суми виграшів склали від 100 до 500 гривень.

Вітали медичних працівників з професійним святом вокальними та танцювальними номерами артисти Будинку культури, викладачі музичної школи та танцювальний колектив «ТІП-ТОП»  ЦХЕТУМу.

 

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту