В школах Олевської ОТГ з’являться 15 нових навчальних кабінетів

«Нова українська школа в контексті організаційних змін» – семінар-тренінг для керівників шкіл з такою назвою відбувся в Олевську 15 червня. Під час семінару було презентовано новітнє обладнання для дітей молодшого шкільного віку «Multimind» – інтерактивний робочий стіл, робочі килимки, дидактичні картки. Дане мультимедійне забезпечення охоплює напрямки математики, рідної мови, навколишній світ, охорону здоров’я та основи комп’ютерних знань. Цікавою виявилась презентація сучасного обладнання для кабінетів біології, хімії, географії, фізики та астрономії, математики.  Нові кабінети з даних предметів з’являться і в школах Олевської ОТГ.  На підтримку об’єднаних територіальних громад з обласного бюджету до бюджету Олевської ОТГ надійде освітня субвенція в сумі 1 785 200 гривень. За них буде закуплено 15 навчальних кабінетів: 4 кабінети хімії (476 000 грн.), 3 кабінети фізики (357 000 грн.), 3 кабінети біології (357 000 грн.), 3 комп’ютерних класи (357 000 грн.), лінгафонний кабінет (119 000 грн.) та кабінет «Інтерактивний тир» (119 200 грн.).

За словами начальника відділу освіти Левченка В.П., нові навчальні кабінети з’являться в ЗОШ №3, ЗОШ №2, Олевській гімназії, Лопатицькій ЗОШ, Кишинській ЗОШ, Жубровицькій ЗОШ та Копищенській ЗОШ.

Лінгафонний кабінет – комплекс обладнання для групового вивчення іноземної мови з використанням спеціалізованого програмного забезпечення попередньо інстальованого на робоче місце вчителя та учнів.

Інтерактивний тир – програмно-апаратний комплекс для ефективного формування навичок прицільної стрільби з гвинтівки, автомата чи пістолета – нові можливості для вчителів курсу “Захисник Вітчизни” та тренувально-розважальних комплексів.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту