Олевський стадіон: легко уявити – складно зробити

 

Заступник міського голови Яків Осипчук провів робочу зустріч із заступником директора ДЮСШ Володимиром Рабошом щодо благоустрою стадіону «Колос».

Побачене викликало багато питань. Стадіон і без того у критичному стані, а тут на додачу нескошена трава на території стадіону, чагарники, поламані лавки, не побілено і не пофарбовано спортивні споруди. Хоча Володимир почав запевняти, що стадіон викошено газонокосарками, до речі вони таки існують та зберігаються в ДЮСШ (на фото), а сміття прибирається регулярно.

Заступник директора зазначив, що йому не вистачає робочих «рук» для дотримання чистоти і порядку, тому йому потрібна ще одна людина. Заодно повідомив, що з понеділка буде вирішувати питання вичищення колодязя та забезпечення стадіону водою, паралельно вирішується можливість придбання власної музичної апаратури для ДЮСШ.

Яків Осипчук дав доручення негайно взятися за наведення порядку. З наступного тижня розпочати поточний ремонт стадіону, необхідні матеріали та працівників для робіт буде надано.

З позитивного – проектний інститут вже розробляє проект з реконструкції стадіону. 

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту