За пристрасть до алкоголю батьків можуть позбавити батьківських прав

25 липня відбулося засідання опікунської ради, на якій розглянули  два питання: про позбавлення батьківських прав та про неналежне виконання батьківських обов’язків. В першій ситуації батько не проти позбавлення його батьківських прав і дав на це згоду, відповідний висновок органу опіки і  піклування буде винесено на затвердження виконкому.

Під час здійснення контролю за утриманням і вихованням дітей, які перебувають на обліку Служби у справах дітей, спеціаліст ЦСССМ міської ради та староста с. Замисловичі виявили родину, у якій батьки знаходилися у стані алкогольного сп’яніння. Як стало відомо, дівчинка 2006 року народження навчається у Коростишівській школі-інтернаті, у батьків знаходиться на літніх канікулах. Мати дівчинки страждає від залежності, це підтвердив її чоловік, який приїхав на опікунську раду, але пообіцяв відправити дружину на лікування.

Опікунська рада вирішила надати один місяць на виправлення та проходження батьками медичного лікування від алкогольної залежності. В іншому випадку буде поставлено питання про позбавлення батьківських прав.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту