В Олевську розпочали капітальний ремонт вулиці Київської

17 серпня в Олевську розпочали другий етап ремонту дороги вулиці Київської. Дорожникам вже вдалося «зняти» старі тротуари, які облаштують плиткою. Цього року вулицю планують асфальтувати (від перехрестя до кафе Аль Маріне). Пізній початок робіт пов’язаний із фінансуванням, на яке чекала об’єднана громада.  Вартість капітального ремонту коштуватиме 1 065 168 гривень. Минулого року міська рада розпочала капітальний ремонт дороги з реконструкції тротуарів, завдяки чому Київська була розширена приблизно на 2,2 метра, навіть, встигли укласти нові тротуари  плиткою, щоправда лише з однієї сторони.

Читайте «Тротуари Київської укладають плиткою» http://olevsk-rada.gov.ua/index.php?option=com_content&view=article&id=2331:2016-10-25-14-18-29&catid=62:2011-08-28-16-09-17&Itemid=84

Вулиця Київська проходить біля центрального ринку, залізничного та автовокзалів, що робить її транспортно перенавантаженою, про це говорить і велика зношеність дорожнього покриття, ширина проїзної частини вулиці не дозволяє проводити паркування та проїзд транспорту в обох напрямках, через що створюються затори, ускладнюється проїзд швидкої та пожежної допомоги, щодня безліч порушень дорожньо-транспортного руху. У зв’язку з цим, вулиця потребувала реконструкції.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту