Міський голова відвідав об’єкти, де йде ремонт

Міський голова Олег Омельчук разом із начальником управління містобудування, архітектури, будівництва та житлово-комунального господарства Віктором Ніколайчуком та спеціалістом, який здійснює технічний нагляд за будівництвом Вікторем Хланем перевірили хід виконання будівельних та ремонтних робіт об’єктів соціальної сфери та інфраструктури в Олевську. Розпочато підготовчі роботи з капітального ремонту доріг та тротуарів вулиць Київська (біля ринку) та 40 років Перемоги (біля Центру розвитку дитини “Золотий ключик”). Підрядна організація вже проводить  реконструкцію тротуарів на Київській.

               

У цьому році продовжено проект з термосанації (утеплення) дитячого садочка «Малятко» (біля фарзаводу) в м.Олевськ. Наразі будівельники виконують проектні рішення з укріплення фундаменту, попередньо проведено укріплення стіни, що теж було передбачено проектом.

  

 

Проекти з капітального ремонту цих об’єктів увійшли до переліку 23 проектів Олевської ОТГ, які фінансуються за кошти державної підтримки об’єднаннях громад.

Читайте детальніше «Всі проекти затверджені Міністерством регіонального розвитку – міський голова»

 http://olevsk-gromada.gov.ua/2017/08/14/vsi-proekti-zatverdzheni-ministerstvom-regionalnogo-rozvitku-miskiy-golova/

Завершено будівництво доріжки з тротуарної плитки на території ОСББ «Прометей» (навпроти ЦХЕТУМу). Роботи виконувались в межах міської Програми підтримки ОСББ, за рахунок співфінансування жителів об”єднання та міської ради.

   

 

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту