Міська рада успішно здала в оренду приміщення в с. Жубровичі, с. Лопатичі та с. Юрове

Відкрито та прозоро відбулися конкурси на право оренди приміщень в селах Олевської ОТГ. Переможцем конкурсу на оренду приміщення загальною площею 52,5 м.кв. по вул. Шевченка, 10, в с. Жубровичі став Мидловець Юрій Федорович. Право оренди іншого приміщення загальною площею 56,2 м.кв. по вул. Шевченка, 10, в с. Жубровичі виграв Клименко Віктор Миколайович. В конкурсі на право оренди приміщення загальною площею 39,5 м.кв. по вул. Гагаріна, 61 в с. Лопатичі переможцем стала ФОП Ренкас Тетяна Гордіївна,  приміщення загальною площею 40,6 м.кв. по вул. Центральна, 54 в с. Юрове переможцем конкурсу стала ФОП Ренкас Надія Костянтинівна.

Згідно оприлюдненого оголошення, до міської ради надійшли в запечатаних конвертах прошнуровані та пронумеровані разом з описом конкурсні пропозиції, які були завірені на місці склеювання конверта підписом заявника.

21, 22 та 23 серпня 2017 року у присутності конкурсної комісії з питань оренди, відчуження комунального майна і конкурсного відбору суб’єктів оціночної діяльності та учасників конкурсу були відкриті конверти з пропозиціями.

Управління економічного розвитку, транспорту, туризму, інвестицій та комунальної власності міської ради вкотре доводить свою ефективність в роботі. Якісно проведена підготовча робота до публічного конкурсу дозволила залучити до міського бюджету додаткові кошти. Разом з тим, команда фахівців Олевської міської ради буде й надалі впроваджувати заходи щодо раціонального використання комунального майна.

 

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту