Незабаром сміття від багатоповерхівок вивозитиме переобладнаний сміттєвоз

Сміттєвоз, який місяць знаходився на переобладнанні, нарешті в Олевську і готовий до роботи. На його переобладнання було витрачено майже 300 тисяч гривень.

Куплений у 2011 році, він пропрацював всього 2 місяці, а все через те, що був обладнаний під ручний збір сміття, тобто водій або оператор мав сам закидати сміттєві мішки. Зрозуміло, що це не вирішило проблему сміттєзвалищ біля багатоповерхових будинків, відходи все одно мали десь зберігатись до прибуття спецмашини. Міська рада, за ініціативи міського голови, вирішила переобладнати сміттєвоз під завантаження побутових відходів з контейнерів, в тому числі з євроконтейнерів. Побутові відходи зберігатимуться в закритих баках, що дозволить територію утримувати в чистоті, і звісно позбутися неприємних запахів, а також великої кількості безпритульних собак.

Наразі розглядаються комерційні пропозиції щодо придбання сміттєвих контейнерів, на що в бюджеті передбачено близько 150 тисяч гривень. Почати планують із багатоповерхівок в центрі міста. Звісно, це поетапний перехід на роздільний спосіб збору сміття. Можна з впевненістю сказати, що це однозначно покращить надання послуг із вивезення ТПВ.

 

 

 

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту