Дитячі майданчики Олевської ОТГ перевірять на аварійність

31 серпня відбулось засідання виконавчого комітету міської ради, на якому було розглянуто 21 питання. Цього дня обговорили два важливих питання: про надання дозволу на проїзд великогабаритного транспорту та проведення інвентаризації дитячих майданчиків на території ОТГ.

Члени виконкому не надали дозвіл ДП «Олевське лісове господарство» на проїзд транспортних засобів ЗІЛ в кількості 13 одиниць, параметри яких перевищують нормативні (перевезення лісу круглого, хлистів довжиною 22,32 м) по дорогах м. Олевськ, с. Варварівка, с. Кам’янка, с. Юрове, с. Сущани. А все тому, що схеми проїзду не були погоджені ні з міською радою, ні з в.о. старостами. Проти висловився і міський голова Олег Омельчук. «Коли розбиті дороги всі залишаються осторонь… В Лопатичах побудували завод, розбили дорогу. Вони поїхали, далі чия проблем залишилась. Ми витратили 200 тисяч на ці речі, а якби вони поїхали по-іншому (ред. маршруту) і взяли на себе зобов’язання відновити дорогу після проїзду свого транспорту все було б по-іншому. Зараз треба дати хоча б 200 тисяч на ремонт дороги в Жубровичах, яка повністю «розбита» лісовозами… А скільки скандалів було по вулиці Олевської республіки, що вони розбивають дорогу…». Більшість погодились з думкою, що маршрути проїзду такого транспорту населеними пунктами потрібно погоджувати і має бути надана відповідна схема, щоб не руйнувати дорожнє покриття.

Прийнято рішення про проведення інвентаризації дитячих ігрових та спортивних майданчиків на території Олевської об’єднаної громади. Всі їх має оглянути комісія.

«Нехай комісія дасть свій висновок. Можливо варто реконструкцію провести, обновити», – зазначив міський голова. Перевірка допоможе визначити технічний стан конструкцій, аварійні та непридатні до використання елементи будуть демонтовані. Це важливо для батьків, чиї діти часто проводять дозвілля на майданчиках, і хочуть бути впевненими у їх безпечності.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту