В Олевську планують побудувати теплоелектростанцію

8 вересня о 12.00 год. в залі ЦХЕТУМу відбудуться громадські збори з питання  будівництва теплової електростанції потужністю 6 МВт, що працює на біопаливі, в місті Олевськ (в районі ОРСу).

«3 липня  2017 року відбулася зустріч голови адміністрації Дмитра Лазаренка  з представниками  компанії xi’an ShaanGu Power Co. (Китай),  які  мають намір побудувати працюючу на трісках біотеплоелектростанцію потужністю 6,7 МВт в Олевську  разом зі  своїми партнерами-компаніями: EKOL (Чехія), Ukrenergy Coal Ltd (Великобританія) і “Креатив Пелет” (Кіровоград).  Компанія xi’an ShaanGu Power Co презентувала проект  біотеплоелектростанції, яка  має бути побудована на земельній ділянці, яка належить «КреативПелет” в м.Олевськ», – йдеться на сайті Олевської РДА. Про дану зустріч не було повідомлено чи запрошено на неї представників міської ради, тому більше інформації не має. Оскільки земля знаходиться поза межами населеного пункту, ніякі рішення з даного питання міська рада не приймала.

Міський голова Олег Омельчук наголосив на серйозності озвученого питання і запросив всіх до його обговорення.

Зустріч інвесторів з головою Олевської РДА Дмитром Лазаренком 3 липня 2017 року

1 коментар

  • Прийшло чудо з Києва в Олевськ переробляти деревину на тирсу а потім переробляти і продавати як паливо. Потім це чудо стало головою райдержадміністрації. І хочу чудо вирізати вже весь ліс і переробити на електроенергію…..

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту