Міський голова доручив покращити благоустрій, перевірити вуличне освітлення та контролювати ремонтні роботи

4 вересня міський голова Олег Омельчук провів нараду з заступниками, радниками та начальниками відділів та управлінь. Було обговорено ряд питань, серед яких розвиток Олевської об’єднаної територіальної громади.

Заступнику міського голови з питань житлово-комунального господарства, архітектури, будівництва та комунальної власності Василю Колбасюку було доручено підготувати благоустрій міста до проведення фестивалю Олевської Республіки, який відбудеться 15 вересня, надати інформацію про готовність до опалювального сезону, надати пропозиції щодо прокладання водопроводу до ДНЗ в с. Жубровичі, а також продовжити роботу по зрізанню аварійних дерев.

Начальник управління економічного розвитку, транспорту, туризму, інвестицій та комунальної власності Олег Ковальчук отримав доручення проаналізувати динаміку збільшення надходження ПДФО в громаді.

Віктор Ніколайчук, начальник управління містобудування, архітектури, будівництва та житлово-комунального господарства, контролює роботу по закінченню Генплану та проведе роботи з підрядними організаціями, які вже підписали договори і проводять роботи.

Начальнику відділу містобудування, архітектури та будівництва Володимиру Верещако доручено провести заміну ламп вуличного освітлення, які вийшли з ладу та знаходяться на гарантії. Юрист міської ради Євген Зембра повинен активізувати роботу адмінкомісій.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту