На заклади освіти Олевської ОТГ виділили близько півтора мільйона гривень

Перед початком нового навчального року, головна увага міської ради була спрямована на освіту. Тому, розподіляючи субвенцію з державного бюджету в сумі  1 240 000 грн., зосередженість була на школах та дитячих садочках.  

Виділяються кошти Олевській ЗОШ №2 , Олевській ЗОШ №3 та Кишинській ЗОШ на капітальний ремонт санвузлів загальною сумою 110 тис. грн. Для енергоефективної термосанації будівель Олевських ДНЗ №10 «Струмочок» та №19 «Сонечко» надійде 180 тис. грн. В іншому дитячому садочку Олевська – №1 «Зірочка» запланований капітальний ремонт приміщень та котельні.

Замінять вікна в Олевському ЦХЕТУМі, Зольнянському ДНЗ, Олевській ЗОШ №3, Лопатицькій ЗОШ, Стовпинській ЗОШ, Кам’янській ЗОШ, Юрівській ЗОШ, Хочинській ЗОШ, Тепеницькій ЗОШ, Замисловицькій ЗОШ, Корощинській ЗОШ. На це виділено півмільйона гривень.

Від Житомирської ОДА та обласної ради надійшло 120 тис. грн. Ці кошти направлять на придбання тенісних та більярдних столів для будинку культури с. Зольня; придбання шкільних парт та стільців для Копищенської та Журжевицької ЗОШ; придбання ноутбука та звукової апаратури для Олевської ДЮСШ, а також Стовпинській бібліотеці на придбання меблів та тюлі; Стовпинському ДНЗ для придбання розвиваючих іграшок, Стовпинському ФАПу на придбання матеріалів для проведення поточного ремонту та Стовпинському клубу на встановлення металопластикових вікон, вхідних дверей, водостічний козирків та штор занавісу.

Від депутата обласної ради Сергія Крамаренка надійде 10 000 грн. на придбання гойдалки для дитячого майданчика в Олевську.

Від депутата обласної ради Олександра Ніколайчука надійде в громаду 116 тис. грн. Ці гроші підуть на придбання пневматичної гвинтівки для Олевської ЗОШ № 2, на придбання шкільної дошки та телевізора для початкового класу Олевської ЗОШ №3, на придбання ноутбука та звукопідсилючої апаратури для Олевської ДЮСШ, на придбання спортивно-ігрового дитячого майданчика для Олевського ДНЗ № 10, на придбання комплекту меблів для ДНЗ № 9 у с.Кам’янка, на придбання електроплити для Тепеницького ДНЗ № 24 “Віночок”, на придбання ноутбука та мікрофона для Юрівського ДНЗ № 35, на придбання музичної та звукопідсилючої апаратури для клубу у с.Зольня, на виготовлення, друк та придбання тиражу книги “Український національний рух опору Тараса Бульби-Боровця: Історичний нарис” для Олевської міської ради.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту