Міський голова відвідав ряд об’єктів, де ведуться капітальні ремонти

В Олевську розпочато масштабні ремонтні роботи об’єктів інфраструктури. 12 вересня міський голова Олег Омельчук особисто відвідав всі об’єкти, де йде ремонт. Тривають роботи з утеплення дитячого садочка №2 «Малятко». Фасад ДНЗ готують до оздоблювальних робіт декоративною штукатуркою – короїдом.

 

 

Бульвар Воїнів афганців готують до капітального ремонту. Згідно проекту тут передбачено будівництво доріжок з бруківки, встановлення освітлення та озеленення. У 2016 році було здійснено благоустрій території пам’ятника воїнів афганців.

Для жителів вулиці Яблунева, на їх звернення, збудовано заїзд. Наразі його продовжуються облаштовувати та укріплювати матеріалами.

Завершується капітальний ремонт дороги по вулиці Київській. Паралельно відбувається ремонт ливневої каналізації та тротуарів на цій вулиці.

 

Тривають підготовчі роботи з капітального ремонту дороги та тротуарів по вулиці 40 років Перемоги. Розчищено територію для проведення робіт, встановлено бордюри.

Міська рада оголосила тендер на капітальний ремонт вулиці Володимирської (8 млн грн), Свято-Миколаївської (5,6 млн грн),реконструкцію (ефективна термосанація) ЦРД «Золотий ключик» (3,4 млн грн) та ДНЗ №10  «Струмочок» (1,5 млн грн), будівництво водопровідних та каналізаційних мереж по вулицях Гагаріна, Матросова, Корольова, Миру, Зоряна (2,9 млн грн). Ці об’єкти будуватимуться або ремонтуватимуться за рахунок державних коштів, що виділили Олевській ОТГ на формування інфраструктури.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту