Оголошується конкурс на оренду приміщень в селі Жубровичі

Оголошується конкурс

на право оренди нерухомого майна, що належить до комунальної власності Олевської міської ради.

Харектеристика та місцезнаходження об’єктів:

  • частина нежитлового приміщення – 29,2 м.кв., яке знаходиться за адресою: Житомирська область, Олевський район, с. Жубровичі, вул. Шевченка , буд.14а.
  • пропозиції щодо використання: : розміщення торгівельного об’єкту (заявником на право оренди можуть бути запропоновані варіанти використання приміщення).
  • Конкурс буде проведено 02.10.2017 року за адресою: м. Олевськ, вул. Володимирська, будинок 2, зал засідань міської ради об 10-00 год.
  • Кінцевий строк прийняття пропозицій від претендентів для участі у конкурсі – до 17.00 год. 29.09.2017 року.
  • частина нежитлового приміщення – 20,3 м.кв., яке знаходиться за адресою: Житомирська область, Олевський район, с. Жубровичі, вул. Шевченка, буд. 14б.
  • пропозиції щодо використання: : розміщення торгівельного об’єкту (заявником на право оренди можуть бути запропоновані варіанти використання приміщення).
  • Конкурс буде проведено 03.10.2017 року за адресою: м. Олевськ, вул. Володимирська, будинок 2, зал засідань міської ради об 10-00 год.
  • Кінцевий строк прийняття пропозицій від претендентів для участі у конкурсі – до 17.00 год. 29.09.2017 року.
  • частина нежитлового приміщення – 112,6 м.кв., яке знаходиться за адресою: Житомирська область, Олевський район, с. Жубровичі, вул. Шевченка, буд. 10.
  • пропозиції щодо використання: розміщення торгівельного об’єкту (заявником на право оренди можуть бути запропоновані варіанти використання приміщення).
  • Конкурс буде проведено 04.10.2017 року за адресою: м. Олевськ, вул. Володимирська, будинок 2, зал засідань міської ради об 10-00 год.
  • Кінцевий строк прийняття пропозицій від претендентів для участі у конкурсі – до 17.00 год. 29.09.2017 року.

Орендодавець приймає заяви про намір взяти майно в оренду протягом 10 робочих днів з дня, наступного після розміщення оголошення. Заяви про намір взяти в оренду майно подаються в довільній формі.

Умови конкурсу:

– найбільший запропонований розмір орендної плати за використання нерухомого майна за цільовим призначенням порівняно із початковим розміром орендної ставки, який розрахований згідно Методики розрахунку орендної плати за майно Олевської міської ради, яке передається в оренду, затвердженою рішенням міської ради Х сесії Олевської міської ради VІІІ скликання від 13.06.2017 року №157;

– відшкодування переможцем конкурсу витрат на здійснення незалежної оцінки об‘єкта оренди, витрат на публікацію оголошення про конкурс.

– рекомендований строк оренди об’єкту 2 (два) роки 11 місяців з можливістю подальшого продовження;

– страхування орендованого майна;

– відшкодування підприємству, надавачу комунальних послуг, вартості наданих послуг, витрат на утримання прибудинкової території, вартості послуг по ремонту і технічному обслуговуванню інженерного обладнання та внутрішньо будинкових мереж.

Сплата за послуги проводиться на підставі договорів з постачальниками;

– утримання об’єктів відповідно до санітарно-екологічних та протипожежних норм, дотримання правил охорони праці;

– підтримання належних умов експлуатації та технічного стану об’єкту оренди;

– у повному обсязі виконувати усі зобов’язання зазначені у договорі оренди;

– своєчасно здійснювати за власний рахунок поточний та інші види ремонту орендованого майна. Ця умова не розглядається як дозвіл на виконання поліпшень орендованого майна та не несе за собою обов’язки орендодавця стосовно компенсації вартості ремонту. Вартість поточного та/або капітального ремонту, здійсненого орендарем за власні кошти, в рахунок орендної плати не зараховується. Витрати орендаря на проведення поточного та/або капітального ремонтів відшкодуванню не підлягають;

– своєчасне і у повному обсязі внесення орендної плати щомісяця у визначений термін.

Для участі у конкурсі, учасник, в запечатаному конверті, завіреному на місці склеювання конверта печаткою або підписом заявника з позначкою «На конкурс», подає до міської ради такі документи:

  1. Заяву про участь в конкурсі;
  2. Пропозицію щодо розміру орендної плати із зазначенням суми прописом та цифрами;  

2.1.Повідомлення про вид провадження підприємницької, господарської або іншої діяльності.

  1. Відомості про претендента на участь у конкурсі:

а) для претендентів на участь у конкурсі, які є юридичними особами:

– документи, що посвідчують повноваження представника юридичної особи;

– копії установчих документів (завірені заявником);

– базовий витяг з Єдиного державного реєстру юридичних та фізичних осіб-підприємців, який виданий не більше як за 30 днів до дня подачі документів;

б) для претендентів на участь у конкурсі, які є фізичними особами:

– копію документа, що посвідчує особу та належним чином оформлену довіреність на представника;

– за наявності відповідного статусу – базовий витяг з Єдиного державного реєстру юридичних та фізичних осіб-підприємців, який виданий не більше як за 30 днів до дня подачі документів;

– завірену належним чином копію декларації про доходи або звіту суб’єкта малого підприємництва – фізичної особи – платника єдиного податку;

          – повідомлення про вид провадження підприємницької, господарської або іншої діяльності.

  1. Зобов’язання (пропозиції) щодо виконання умов конкурсу.
  2. Інформацію про засоби зв‘язку з претендентом на участь у конкурсі та реквізити претендента на участь у конкурсі.

Переможцем конкурсу буде визнано учасника конкурсу, який відповідає всім умовам конкурсу, визначеним конкурсною комісією, та який надав пропозиції про найбільший розмір орендної плати (ставки) порівняно із початковим розміром орендної ставки (тобто найбільший розмір місячної орендної плати за використання об’єкта оренди порівняно із стартовою орендною платою за базовий місяць розрахунку).

Документи прошнуровані та пронумеровані разом з описом подаються в запечатаному конверті з відміткою «На конкурс, із зазначенням назви учасника конкурсу та об’єкта оренди (адреса, площа, балансоутримувач) на адресу:11001, Житомирська обл. м. Олевськ, вул. Володимирська, будинок 2.

Додаткову інформацію можна отримати у Олевській міській раді за адресою: 11001, Житомирська область, м. Олевськ, вул. Володимирська, будинок 2, 2-й поверх, каб. 11., телефони для довідок: 2-11-52, моб. 093-974-00-67.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту