Нарада з питань участі футбольних команд у змаганнях

26 вересня відбулась нарада з питання участі дитячих команд Олевської ОТГ в Обласних футбольних змаганнях. Вчитель фізичної культури Олевської гімназії та тренер дитячої футбольної команди Віталій Попович, який ініціював дану зустріч, також повідомив про загальні проблеми недостатності коштів для транспортування футболістів, фінансування суддівства та грошових внесків за участь у футбольних зустрічах. Прозвучало також прохання забезпечення дітей та викладача офіційним відрядженням, задля безпроблемного звільнення з уроків на час футбольних поїздок.

Голова федерації футболу Олевської ОТГ Віктор Шапорда повідомив, що є підприємці, які долучаться до фінансування участі дитячих команд Олевської ОТГ в обласних футбольних змаганнях. Заступник голови ОТГ з гуманітарних питань та соціальної політики Яків Осипчук відразу вирішив проблему з транспортом для поїздки дитячої футбольної команди ОТГ на гру Ліги області в смт. Лугини.

В свою чергу, голова ОТГ Олег Омельчук зазначив, що потрібно  перевірити роботу гуртків в закладах позашкільної освіти, в тому числі з футболу. Таким чином, при формуванні бюджету на 2018 рік буде можливість включити додаткове фінансування на футбольні секції громади або загалом реформувати фінансування спортивних заходів.

  

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту