Олег Казюк – головний лікар Олевської центральної лікарні

На засіданні виконавчого комітету від 3 жовтня було погоджено кандидатуру Олега Васильовича Казюка на посаду головного лікаря комунальної установи «Олевська центральна лікарня». Раніше, до закінчення відповідного контракту, цю посаду займав Павло Теодозійович Демкович.

Олег Васильович працює в Олевській центральній лікарні вже понад 23 роки, з них 13 – завідуючим хірургічним відділенням. За час лікарської практики виконав близько 10 тисяч операцій, обстежив понад 40 тисяч потерпілих від Чорнобильської катастрофи, виховав і навчив плеяду висококваліфікованих лікарів-хірургів.

 Крім того, Олег Казюк є головою асоціації медичних працівників Олевського району, головою асоціації учасників бойових дій м. Олевська та членом правління Спілки ветеранів Афганської війни.

Як депутат Житомирської обласної ради, сприяє отриманню медичного обладнання для центральної лікарні, зокрема, було надано додаткову субсидію для проведення капітального ремонту хірургічного відділення.

За успішну  працю протягом багатьох років, активну громадську позицію нагороджувався Почесними грамотами місцевих органів влади, обласної державної адміністрації і обласної ради. Нагороджений Почесною грамотою Управління охорони здоров’я Житомирської області, Почесною грамотою Міністерства охорони здоров’я України, Почесною грамотою Кабінету Міністрів УРСР. Під час служби в Афганістані та в подальшому нагороджений 12 медалями.

За словами Олега Казюка, свою хірургічну практику він має намір продовжувати: «Звичайно я буду працювати і на півставки лікаря-хірурга. Планується, що робочий  день все-одно буде розпочинатись з обходу хірургічного відділення. Всі люди, як дзвонили мені серед ночі по хірургічній спеціальності чи на Великдень або на Різдво, я нікому не відмовляв і так само можете не боятися, якщо головний лікар, що не зручно  – взаємодія і співпраця буде. Радикальних рішень в змінах лікарні не буде. При моєму призначенні ми будемо знаходити порозуміння з усіма працівниками і завдання стоїть максимально зберегти робочі місця».

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту