У селах Зубковичі та Калинівка облаштують дитячий і спортивний майданчики

27 жовтня відбулась позачергова сесія міської ради, на якій розглядалося питання про створення нових об’єктів в селах та оновлення існуючих.
Є гарні новини для сіл Зубковичі, Жубровичі та Калинівка. У рамках реалізації проекту Асоціації ОТГ , Олевська ОТГ виграла грант на суму 164 тис. грн. За ці кошти Асоціація закупить та передасть громаді обладнання, а саме лавка вулично-паркова (12 шт.), бруси (2 шт.), турніки (2 шт.), ігровий комплекс «Малютка» (2 шт.), гойдалка (4 шт.), гойдалка-балансир (4 шт.), диван парковий «Рів’єра» (8 шт.), пісочниця (4 шт.), рукохід «Змійка» (2 шт.). Ними облаштують дитячий і спортивний майданчик у селі Зубковичі та селі Калинівка, паркову зону в селі Журбовичі.

Депутати надали дозвіл на розроблення детального плану території земельної ділянки в с. Хочине для будівництва сучасного центру безпеки (пожежна машина, автомобіль швидкої допомоги, можливо, невеликий ЦНАП) та земельної ділянки в с.Копище для реконструкції адмінбудівлі під облаштування дошкільного навчального закладу.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту