Зустріч міського голови з жителями вулиць Калинова та Олександра Олеся

6 листопада відбулася зустріч міського голови Омельчука О.В, його заступника Василя Колбасюка, начальника відділу містобудування, архітектури та будівництва Верещако В.К., начальника відділу ЖКГ та цивільного захисту населення Торгонського О.І., головного архітектора громади Пятницького В.Б. із жителями вулиць Калинова та О. Олеся, де наразі будують мережі водопостачання та каналізації.

Після проведення підрядниками земельних робіт та ще й в сезон дощів ґрунтові дороги тут перетворилися на бруд і калюжі. Міський голова поспілкувався з жителями вулиць та вислухав їх прохання щодо поліпшення стану доріг.  На місці прийняли рішення зробити поточний ремонт. Оцінити масштаб робіт допомагав начальник ШБУ-42 Кравченко М.К.

Підрядники запевнили, що мережі до кінця року запрацюють і заодно нагадали про заборгованість вуличного комітету. Голова вуличного комітету розповіла про жителів вулиці, які хитрують та відмовляються вносити дольову участь на реалізацію проекту. Проект реалізується на умовах співфінансування, 30% від суми проекту має зібрати населення, 70% вартості вже оплатила міська рада. Міський голова запевнив, що міська рада не надасть дозвіл на підключення до мереж без дозволу вуличного комітету.

Міський голова дав доручення начальникам профільних відділів розпочати на цьому тижні поточний ремонт доріг вулиць Калинова та О.Олеся. Наразі виготовляється проект на капітальний ремонт доріг цих вулиць. Він повідомив, що до кінця року на вулицях О.Олеся, Калинова, Фарзаводська, Коростенська зроблять реконструкцію вуличного освітлення.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту