Олевська міська рада здала в оренду приміщення за 15 000 грн./місяць

Олевська міська рада продовжує здавати в оренду приміщення, що не використовуються. Так, 8 листопада відбувся конкурс на оренду частини нежитлового приміщення в місті Олевськ за адресою: вул. Княгині Ольги, 1. В ньому брало участь 6 учасників на право оренди комунального майна, що перебуває у комунальній власності Олевської міської об’єднаної територіальної громади.

Нагадаємо, раніше конкурс на оренду цього приміщення вже проходив. Тоді його виграла фірма «Київфарм» з ціновою пропозицією 4 420 грн. в місяць. Проте депутати не надали дозвіл на укладання договору оренди майна, пояснивши, що це занадто мала вартість.

Цього разу стартова ціна за частину приміщення по вул. Княгині Ольги, 1 складала 3 476,59 грн. Початкові пропозиції від учасників конкурсу склали: ТОВ «Первоцвіт-Фарм» – 3 750 грн., ФОП Бобровник Т.А. – 5 100 грн., ФОП Мидловець Н. Ф. – 7 000 грн., ФОП Ковальчук В.М. – 8 000 грн., ТОВ «Нова надія» – 3 700 грн., ФОП Майківець Є.М. – 3 650 грн.

Далі конкурс за приміщення відбувався у форматі аукціону. Мінімальним кроком для підвищення ціни було установлено 100 грн. Після запеклого змагання перемогу отримав ФОП Майківець Є.М. з ціновою пропозицією 17 000 грн., проте пізніше підприємець відмовився. За правилами конкурсу, в такому разі перемогу отримує учасник, який назвав другу найвищу ціну. У даному випадку, це ТОВ «Первоцвіт-Фарм» з ціновою пропозицією 15 000 грн. за місяць. Аптека цієї фірми вже не перший рік працює в Олевську в приміщені центральної лікарні.

Цього ж дня відбулося ще два конкурси на оренду. Невелику частину приміщення за адресою: вул. Княгині Ольги, 1, площею 4,4 м2,  здано в оренду адвокату Єгорову С.О., він був єдиним претендентом. Ціна оренди – 300 грн. за місяць.

Конкурс на частину нежитлового приміщення, площею 22,4 м2, що знаходиться в селі Хочино за адресою: вул. Малікова, 48а, виграла ФОП Біленька С.І., яка теж була єдиним претендентом. Платитиме підприємець 150 грн./місяць.

Раніше, 7 листопада, відбувся конкурс на оренду нежитлових приміщень в селах Лопатичі та Зольня. В обох випадках участь брав лише один учасник – ФОП Кривий В.М.

В с. Лопатичі здавали в оренду частину нежитлового приміщення, площею 18,7 м2, що знаходиться за адресою: вул. Гагаріна, 61б. Ціна оренди –  700 грн./місяць.

В с. Зольня здавалася в оренду частина нежитлового приміщення, площею 18,1  м2, що знаходиться за адресою: пл. Перемоги, буд. 4. Платитиме орендар 500 грн./місяць. В обох приміщеннях підприємець планує відкрити аптечні пункти. Під час розробки стратегічного плану Олевської ОТГ, опитані висловили необхідність відкриття аптек в сільських населених пунктах, так як в деяких селах зовсім немає можливості купити ліки.

Щоб приступити до роботи, підприємці мають дочекатися дозволу на укладання договору оренди майна від депутатів. Відповідне рішення буде винесено на сесію міської ради.

Варто зазначити, що всі вищезгадані приміщення потребують ремонту та капіталовкладень. Ці витрати орендарі беруть на себе, а також обіцяють офіційно оформити на роботу працівників (в приміщеннях, де буде провадитись підприємницька діяльність), що теж збільшить надходження до місцевого бюджету.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту