Міський голова взяв участь у конференції Асоціації ОТГ

20 листопада міський голова взяв участь у підсумковій конференції  Асоціації ОТГ на тему «Впровадження сучасних інструментів муніципального менеджменту в нових ОТГ», що здійснюється за підтримки Ради Європи.

Нагадаємо, що влітку Олевська ОТГ взяла участь у даному проекті Асоціації та отримала можливість разом із експертами Ради Європи розробити Стратегію розвитку громади. Асоціація ОТГ, до якої входить 91 громада, відібрала для участі в цьому проекті п’ять об’єднаних громад це – Олевська ОТГ (Житомирська область), Зимнівська ОТГ (Волинська область), Великобагачанська ОТГ (Полтавська область), Пирятинська ОТГ (Полтавська область) та Черкаська ОТГ (Донецька область).

На підсумковій конференції  презентували результати реалізації проектів громад-учасників. Також обговорили тему посилення спроможності об’єднаних територіальних громад в наданні соціальних послуг та формування ефективних добровільних пожежних дружин і створення розвинутої мережі місцевої пожежної охорони в населених пунктах на умовах міжмуніципального співробітництва.

Читайте також «Олевська ОТГ разом із експертами Ради Європи розроблятиме Стратегію розвитку громади

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту