У програмі «Днів відкритих дверей» Олевської гімназії відбувся брейн-ринг

Олевська гімназія святкує свій ювілей: 95 років школи №1 та 10 років гімназії. В рамках відзначення було організовано ряд заходів для учнів, вчителів та випускників даного навчального закладу.

Так, 24 листопада в приміщенні Олевської гімназії відбувся брейн-ринг. Участь у цій інтелектуальній грі взяли дві команди: міської ради (капітан команди Олег Ковальчук) та гімназії (капітан команди Ілона Іванова).

Були підготовлені питання різної складності та тематики. Час для роздумів – не більше однієї хвилини. Крім звичайних питань були ще бліц-опитування та фото-питання.

Приклади питань:

  1. Віднедавна у Лондоні про НИХ говорять: ВОНИ, звичайно, залишаться червоними, але все-таки стануть «зеленими». І це завдячуючи першому. І хоча вартість ЇХ збільшиться у декілька разів, шкода від них зменшиться. Назвіть ЇХ.
  2. Ця людина сказала, що не знає, кому може подобатися, коли в тебе цілу годину жбурляють каміння. «Проте це моя робота». Що за професія у цієї людини?
  3. Закінчить хоку Басьо: 
        Ірис на березі. 
        А ось другий — який схожий! — 
        …

Після запеклої боротьби з відривом у половину бала перемогу отримала команда міської ради (капітан Олег Ковальчук). Наступний брейн-ринг планується на 29 листопада.

Такі інтелектуальні ігри вже стали традиційними для Олевської гімназії, адже в даному навчальному закладі брейн-ринги проводяться з 2012 року. Організатором заходу є заступник директора Тамара Заруба.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту