В Олевську відбувся спортивний фестиваль

15 та 16 грудня в Олевську проходив дитячий спортивний фестиваль «Ти зможеш, якщо зміг я!», присвячений Дню святого Миколая. В програмі заходу змагання з баскетболу, волейболу, міні-футболу та показові виступи тхеквандо. Між матчами для глядачів виступати хореографічні колективи «Тіп-Топ» та «Сузір’я».

На відкритті фестивалю були присутні: голова міської ради Олег Омельчук, його заступник Яків Осипчук, директор Олевської ДЮСШ Валерій Шапорда, його заступник Володимир Рабош та депутати міської ради Микола Кочин і Леонід Хомутовський. Депутати обласної ради Олександр Ніколайчук та Сергій Крамаренко подарували спортінвентар для нагородження призерів фестивалю.

Після запеклої боротьби, перше місце в змаганнях з баскетболу серед дівчат зайняла команда Олевської ДЮСШ. Серед юнаків в молодшій категорії місця розподілились таким чином: І місце – команда Юрівської ЗОШ, ІІ місце – команда Сущанської ЗОШ, ІІІ місце – команда Зольнянської ЗОШ. В старшій віковій групі до фіналу вийшли команди Олевської гімназії, Олевської ЗОШ №3, Тепеницької та Жубровицької ЗОШ. Вирішальна гра відбудеться 20 грудня.

В змаганнях з волейболу серед дівчат перше місце посіла команда с. Копище, ІІ місце – команда с. Кишин, ІІІ місце – команда с. Варварівка. Серед юнаків І місце посіли волейболісти ВК «Олевськ», ІІ місце – команда с. Варварівки, ІІІ місце – команда Олевської гімназії.

Змагання з міні-футболу відбувалися у трьох вікових категоріях. В молодшій віковій категорії перемогу отримала команда ДЮСШ-1, ІІ місце – команда ДЮСШ-2, ІІІ місце – команда Тепеницької ЗОШ.

В середній віковій категорії перемогу вибороли дебютанти змагань –  футболісти Сущанської ЗОШ, на другому місці – Жубровицька ЗОШ, третє місце знову посіла команда Тепеницької ЗОШ.

В старшій віковій категорії І місце виборола команда ДЮСШ, ІІ місце – команда Олевської гімназії, ІІІ місце – команда Олевської ЗОШ №3.

Фестиваль організований Олевською ДЮСШ за матеріальної підтримки екс-голови Житомирської ОДА Юрія Забели, депутатів міської ради Валерія Гарбовського, Ярослава Іванченка, Віктора Шапорди, Миколи Кочина, Леоніда Хомутовського, Валентина Торгонського та приватних підприємців Миколи Мирончука і Юрія Стафійчука.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту