Жителі Олевщини зібрали подарунки військовослужбовцям

Жителі Олевщини відправили військовослужбовцям майже тонну подарунків. Збір продуктів харчування, медикаментів, речей першого вжитку проводився в рамках акції «Подарунок солдату». До неї долучилися працівники Олевської міської ради, Райспоживспілка, Білокоровицький ДЛГ, депутати міської та районної ради, підприємці, адміністрація кооперативного ринку, управління праці і соціального захисту, центр зайнятості, працівники відділу культури, навчальні заклади та бібліотеки.

Найбільше було зібрано солодощів, чаю та кави. На прохання військових зібрали також цибулю, часник і 70 кілограмів сала. Ліки надали Василь Матвейшин, Валентина Бондар та Людмила Бобровник.

Організатори акції – відділ освіти, молоді та спорту і жіноче об’єднання «Дія». 22 грудня всі зібрані речі були відправлені адресною доставкою жителям Олевського району в зону АТО та військові частини. Найбільше пакунків відправилось в Слов’янськ. Також подарунки відправили в Бахмут, Курахово, Велику Новосілку,Сєвєродонецьк, Маріуполь, Миколаїв, Житомир, Київську та Чернігівську області. Передноворічні посилки загальною вагою 990 кг отримали 31 військовослужбовець.

До акції долучились також школи Олевської ОТГ. Напередодні навчальні заклади організовували благодійні новорічні ярмарки, кошти від яких пішли на придбання подарунків для військовослужбовців. Свій вклад зробили учні Олевської ЗОШ №2, Олевської ЗОШ №3, Олевської гімназії, Дружбівського НВК, Новоозерянського НВК, Жубровицької ЗОШ, Замисловицької ЗОШ, Зубковицької ЗОШ, Лопатицької ЗОШ, Майданської ЗОШ, Покровської ЗОШ, Тепеницької ЗОШ, Хочинської ЗОШ, Калинівської ЗОШ, Корощинської ЗОШ, Майдан-Копищенської ЗОШ, Стовпинської ЗОШ та Олевського МНВК.

Підприємці також не стояли осторонь, до акції «Подарунок солдату» долучилися Емілія Лейфман, Людмила Васильчук, Олеся Сарницька, В’ячеслав Козловець, Сергій Ничипорчук, Віктор Козловець, Ірина Федорчук та Ірина Бевзюк.

Організатори акції щиро дякують всім небайдужим, хто долучився до суспільно-корисної справи.

Читайте також: Бібліотекарі Олевщини долучились до акції «Подарунок солдату».

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту