Володимир Рабош – голова Олевської організації ВФСТ «Колос»

17 січня відбулася Олевська конференція Всеукраїнського фізкультурно-спортивного товариства «Колос» агропромислового комплексу України, на якій було прийнято головне Положення відповідної місцевої громадської організації.

На конференції був присутнім голова ЖОО ВФСТ “Колос” АПК України Олександр Сташенко, який привітав всіх присутніх зі святами, побажав особистих перемог, розповів про роботу обласної організації та поділився головними напрямками розвитку спорту Житомирщини.

Головою зборів було обрано Віктора Шапорду. На порядку денному було 4 питання: затвердження Положення, обрання голови, президії та ревізійної комісії.

Приймаючи Положення, Ярослав Іванченко запропонував обмежити кількісний склад президії до 9 чоловік, всі присутні підтримали відповідну пропозицію. Головою ГО Олевської місцевої організації Всеукраїнського фізкультурно-спортивного товариства «Колос» агропромислового комплексу України було обрано Володимира Рабоша. Варто відмітити, що лише голова організації працюватиме на постійній основі та отримуватиме заробітну плату. Всі інші члени організації працюватимуть на громадських засадах. Володимир Рабош подякував присутнім за кредит довіри.

Ярослав Іванченко висловив думку, що мета організації не ставити футбол на перше місце, адже є й інші види спорту: армспорт, перетягування канату тощо. Яків Осипчук зазначив, що головна мета даної громадської організації буде об’єднати всі спортивні галузі, обговоривши дане питання на зібранні всіх спортивних громадських організацій.

До президії ГО Олевської місцевої організації Всеукраїнського фізкультурно-спортивного товариства «Колос» агропромислового комплексу України увійшли: Володимир Рабош (голова), Ярослав Іванченко, Віктор Шапорда, Володимир Попков, Валерій Шапорда, Юрій Стафійчук, Микола Мирончук, Михайло Савчук та Діана Фещук.

Членами ревізійної комісії стали: Олександр Новак, Світлана Скороход та Юрій Бобровник.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту