Про нові вікна, душові кабіни та ремонти в Олевській лікарні

Медичні установи громади потребують значної фінансової уваги. Це і ремонти приміщень, і оновлення матеріально-технічної бази. Про перші позитивні зміни, які відбулись у лікарні останнім часом розповів та показав головний лікар Олевської лікарні Олег Васильович Казюк.

Олег Васильович призначений головним лікарем у жовтні 2017 року, до цього він був завідуючим хірургічним відділенням. Розпочинає свій робочий день, в першу чергу, як лікар, із обходу пацієнтів хірургії, далі займається справами керівника. Окрім цього він встигає поєднувати свою нову посаду із депутатством в Житомирській обласній раді.

Одна із найголовніших змін – це замінені вікна у клініко-діагностичній лабораторії та адміністрації лікарні. На них витратили понад 433 тисячі гривень субвенції, які надійшли міському бюджету після обєднання в одну громаду.

Поки йшли до центрального корпусу «кинувся в очі» його ґанок. «Вперше за стільки років ми обладнали цей ґанок поручнем та дерев’яними решітками, щоб ті не були такими слизькими», – зазначив головний лікар. Дійсно, людям похилого віку складно йти сходами без допоміжних елементів і в гарну погоду, а тут на додачу ожеледь. Здавалося дрібниця, а ні – без неї безпечно не спустишся.

Лікарні продовжують допомагати небайдужі люди та спонсори. Для приймального відділення мережа аптек ТОВ «Первоцвіт-фарм» придбала душову кабіну. До цього тут стояла стара ванна (див. на фото).

До встановлення душової кабіни тут було так

У дитячому відділенні теж відбулися зміни, тут зробили ремонт на кухні. 31,5 тис. грн. на її ремонт було виділено за сприяння Олега Васильовича як обласного депутата. Також кошти на виконання робіт по укладанню керамічної плитки надійшли від ТОВ «Рівнекомфортбуд», яка в 2017 році на торгах придбала земельну ділянку в Олевську. Під час візиту до відділення заступників міського голови, завідуюча висловила прохання замінити старий подертий килим в ігровій кімнаті. На прохання відгукнулися ПП «Продцентр-плюс», яке подарувало нові килимові доріжки. Для ізоляторів дитячого відділення благодійники однієї з церков придбали два ліжка та пеленальний столик. Дякуємо за небайдужість.

Кухня до ремонту

Кухня після ремонту

 

До

Після

 

Подаровані меблі

У реанімаційному відділенні зроблено ремонт у туалетній кімнаті та встановлено душову кабіну.

За сприяння Олега Васильовича як депутата для операційної хірургічного відділення було придбано кардіомонітор вартістю 50 тис. грн.

Бажаємо, щоб зміни на краще тут відбувалися якомога частіше.

 

 

 

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту