На 18 вулицях Олевська провели реконструкцію освітлення. Відео

У зв’язку з проблемами енергопостачання, його подорожчанням, дуже гостро постало питання вуличного освітлення. Освітлювальні прилади, які експлуатуються більше 25 років, не відповідають технічному рівню сучасного освітлювального обладнання і світловіддача їх дуже низька, окрім того вони постійно виходять з ладу. З огляду на негативні тенденції, що мають місце в забезпеченні безпечного пересування людей, незадовільний технічний стан та низькі експлуатаційні якості електромереж зовнішнього освітлення, з метою зниження рівня аварійності на дорогах та покращення умов благоустрою в Олевській ОТГ, назріла потреба реконструкції вуличного освітлення. Її здійснили за рахунок субвенції, що виділили місцевому бюджету на формування інфраструктури у 2017 році. 

В Олевську провели реконструкцію зовнішнього вуличного освітлення з використанням світлодіодних систем на вулицях Володимирська, Олевської республіки (Чапаєва), Київська, Пушкіна, Фарзаводська, О.Олеся, Калинова, Коростенська, Г. Сагайдачного, Інтернаціональна (частина), Б.Хмельницького, Покальчука, Горького, проміжок між вул. Герцена-Олевська, О.Кошового, Січових Стрільців (Щорса), Першотравнева, частина вулиці Заводської. 

Загалом сучасне освітлення встановили на 18 міських вулицях протяжністю 15 кілометрів. Загальна вартість чотирьох проектів складає 2,7 млн грн, з яких сплачено 150 тис.грн податків до місцевого бюджету. Роботи здійснювало ТОВ «Фалькон-Пауер».

«Не зважаючи на пропозиції від київських та тернопільської фірм, я відмовився від їх послуг субпідряду. Роботи з монтажу виконувалися виключно силами місцевих фахівців», – зазначив у розмові директор підрядної організації Андрій Іванов.

«Це буде 50 і більше відсотків економії – це 100-відсотково. Ми не тільки замінили на енергоефективні світильники. Ми й поставили реле відповідні, трьохзонні лічильники, які уже рахують три параметри (раніше два параметри було), тобто оцей ряд заходів він принесе відчутну економію ресурсу», – зазначив міський голова Олег Омельчук.

Щодо сільських населених пунктів ОТГ: 263 861 грн були виділені на реконструкцію освітлення в с. Майдан-Копищенський за сприяння обласного депутата Сергія Крамаренка.

Здійснено поточний ремонт вуличного освітлення в с. Корощине по вулицях Хмельова та Гагаріна.

Виготовлено проектну документацію на капітальний ремонт мереж зовнішнього освітлення в с.Хочине та Рудня-Хочинська.

Використання даного світлотехнічного обладнання забезпечить цілі та мету проекту по зменшенню обсягів споживання електричної енергії у 15 разів, а це, відповідно, економія бюджетних коштів.

Просимо вибачення за тимчасові незручності і дякуємо за довіру.

 

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту