Олевський “Ветеран” виборов кубок В.В. Янчука в команд з Лугин, Путилович та Рокитного

3 лютого в спортивному залі Олевської ДЮСШ відбувся традиційний Міжрайонний турнір з міні – футболу, серед ветеранських команд, присвячений пам’яті відомого футболіста і мецената на Олевщині – Василя Васильовича Янчука (Кубок «Янчука В. В.»).

  Організаторами турніру виступили керівники Олевських ДЮСШ, ВФСТ «Колос» та Федерація футболу – Валерій Шапорда, Володимир Рабош та Віктор Шапорда.

    Участь в турнірі взяли ветеранські команди з Лугин, Путилович, Рокитного та дві команди з міста Олевськ. Не дивлячись, що турнір мав статус ветеранського, футболісти продемонстрували неабияку майстерність та волю до перемоги. В підсумку в запеклій боротьбі перемогу виборола Олевська команда «Ветеран – 1», друге  – місце в футболістів «Ветеран – Полісся» (смт Рокитне), третє місце – в «Ветеран – Євродім» (м. Олевськ).

  Приз найстаршого гравця турніру отримав Михайло Савчук (64 роки) – «Ветеран – 1» (м. Олевськ).

Найкращим воротарем турніру визнано Петра Каменчука – «Ескулап» (Лугини).

Приз найкращого гравця турніру, отримав Василь Кузьмич  – «Ветеран – Полісся» (Рокитне).

Найкращим бомбардиром турніру став  – Іван Стожук «Ветеран – 1» (м. Олевськ).

Учасники турніру висловлюють щиру вдячність традиційному генеральному спонсору змагань, депутату міської ради – Валерію Гарбовському, Олевському міському голові  – Олегу Омельчуку, депутату міської ради – Віктору Шапорді та приватному підприємцю Валерію Шапорді за надану меценатську допомогу в проведенні ветеранського турніру.

Діана Фещук, Інформаційний портал міста

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту