Олевські борці на п’єдесталах чемпіонату України та Всеукраїнських турнірах

Богдан Попков у червоному

Богдан Попков зліва

На початку лютого в Полтаві проходили триденні змагання національного рівня – Чемпіонат України з вільної боротьби серед чоловіків віком до 23 років. Участь в Чемпіонаті взяли 300 учасників, серед них вихованець Олевської дитячо-юнацької спортивної школи боротьби, майстер спорту України Богдан Попков, який здобув бронзову нагороду, і вже втретє став призером України серед чоловіків. 23-25 лютого в Київському палаці спорту у складі збірної команди Богдан візьме участь у міжнародному турнірі, який прирівнюється до чемпіонату світу. 35 держав дали підтвердження своєї участі у змаганнях. Отож, побажаємо йому перемоги.

А наш зовсім юний борець Ярослав Мидловець на Всеукраїнському турнірі, що проходив у Кривому Розі, став чемпіоном. До речі, у фінальній сутичці він переміг чемпіона України з Івано-Франківщини з рахунком 12:2. За 1 місце Ярослав отримав грошову винагороду, кубок і золоту медаль.

А в цей час у Клесові Рівненської області проходив дитячий турнір серед дівчат. Участь в ньому взяли 150 учасників, серед яких дві команди з Польщі та Білорусії. За результатами змагань дві бронзові медалі вибороли вихованиці ДЮСШ Ілона Вальчук та Катерина Билюк. Четверті місця посіли Дарина Павленко та Наталія Билюк.

 

Директор ДЮСШ

боротьби, майстер спорту В.Ф. Попков

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту