Для управління ЖКГ придбали нівелір

На фото: начальник управління містобудування, архітектури, будівництва та житлово-комунального господарства міської ради Ніколайчук Віктор Петрович та начальник відділу містобудування, архітектури та будівництва Верещако Володимир Костянтинович (зліва) перевіряють прилад в роботі.

Для спеціалістів управління містобудування, архітектури, будівництва та житлово-комунального господарства і управління земельних відносин міської ради придбали нівелір. Цей прилад спеціалісти давно хотіли мати у своїй роботі.

Нівелір – незамінний помічник для оцінки якості будівельних робіт. Його планують використовувати при виїзді на заяви та скарги.

Довідково. Нівелір – геодезичний прилад для визначення перепадів висот між точками на земній поверхні та у відкритих і підземних гірничих виробках. Складається з штатива, зорової труби, пов’язаного з нею горизонтального рівня. Додаються також нівелірні рейки. Нівеліри широко використовуються у геодезії, маркшейдерії, картографії, землевпорядкуванні, під час будівництва.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту