Поштарям Олевщини присвятили пісню до Міжнародного жіночого дня

5 березня працівників поштового зв’язку Олевщини привітали з Міжнародним жіночим днем. Концерт за участі місцевих колективів та музикантів відбувся у Олевській музичній школі. Ініціювала захід редакція газети «Незалежна» за підтримки відділу культури Олевської міської ради, Міського будинку культури та музичної школи.

Привітати поштарів прийшов депутат Житомирської обласної ради, головний лікар Олевської центральної лікарні Олег Казюк. Він подарував всім присутнім працівницям пошти квіти та солодкий подарунок. «Дорогі працівниці зв’язку, мені дуже приємно, що я зміг долучитися до цього свята. У вас і у медичних працівників схожа робота. Чи в дощ, чи в мороз, чи в сніг ми обслуговуємо людей, допомагаємо їм. Як наші працівники теж відвідують хворих вдома, так і ви ходите по будинкам, розносите пошту, пенсію, теж відбиваєтесь від собак. Бажаю вам міцного здоров’я, весни вам в душі, радості, щоб держава дбала про вас. Я дуже радий, що ви сьогодні отримуєте насолоду від такого концерту», – зазначив Олег Васильович.

Дарували радість та висловили вітання присутнім жінкам Ігор Васильчук, Іван Кравчук, Михайло Гриб, Денис Курбека, Олена Бреслаш, Назар Григорчук, Ірина Кльоц, Олександра Мельник, Валерія Мидловець, Дідус Сергій, Марина Долібець та дитячий фортепіанний ансамбль. Всі учні, які приймали участь у концерті отримали солодощі від Олега Казюка.

Під кінець концерту виступив редактор газети «Незалежна» Василь Чепік. Він привітав працівниць поштового зв’язку з прийдешнім святом та поділився спільними історіями. Крім того, Василь Якович написав та зачитав поштарям Олевщини вірша та авторську пісню. «Тепер ви будете єдиним регіональним відділенням пошти, в якого є своя пісня», – прокоментував він. Заспівав пісню Ігор Васильчук.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту