Оголошено місячник з благоустрою громади!

Розпорядження

Олевського міського голови

від 05.03.2018  № 57

Про заходи щодо підготовки та

проведення на території об’єднаної громади

місячника з благоустрою та санітарної очистки

 

З метою приведення об’єктів комунального призначення, доріг міста, територій підприємств, організації, установ, приватних домогосподарств, прилеглих територій в належний стан, очищення  місць загального користування, берегів річки Уборть від накопичених у  весняно-зимовий період твердих побутових відходів, приведення  в належний стан фасадів будівель, огорож та інших споруд:

  1. Провести місячник з благоустрою, озеленення та поліпшення санітарного стану території громади з 12.03.2018 р.  по 07.04.2018 р.
  2. Звернутися до депутатів міської ради, в.о. старост сіл та селищ Олевської ОТГ, голів вуличних комітетів міста щодо проведення роботи в своїх округах з мешканцями міста з питання їх участі в проведенні санітарної   очистки міста.
  3. Керівникам комунальних підприємств, керівникам торгівлі, ринків, іншим організаціям та установам всіх форм власності на території міста та приватним підприємцям привести у належний санітарний стан свої прилеглі території протягом місячника та для організації виконання обсягів робіт, забезпечити в повному обсязі необхідний інвентар, будматеріали, техніку, а також необхідні кошти.
  4. Провести «суботник» по очищенню території міста та ОТГ 31.03.2018 року.
  5. Начальнику загального відділу виконавчого апарату Саковець Л. В. ознайомити з даним розпорядженням керівників установ, організацій, приватних підприємців, жителів міста через засоби масової інформації та інтернет-сайт міської ради.
  6. Контроль за виконанням даного розпорядження залишаю за собою

 

 Міський голова                                                                                О.В.Омельчук

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту