17 медалей отримали спортсмени Олевщини на відкритому чемпіонаті Житомирської області з тхеквондо

10 березня жителі Олевської ОТГ взяли участь у відкритому чемпіонаті Житомирської області з тхеквондо ІТФ серед дітей, юніорів та дорослих. Результатом спарингів стали 12 золотих, 3 срібних та 2 бронзових медалі.

Дві дівчини посіли перше місце: Дарина Бідюк та Ольга Власовець у вагових категоріях  до 35 кг та до 58 кг відповідно. «Золото» виборов Євген Кушнір ( до 34 кг) та Назарій Козловець (до 38 кг). У ваговій категорії до 42 кг одразу два жителя Олевщини посіли призові місця: перше місце – Ярослав Олексін, друге місце – Максим Вакулін

Денис Бідюк посів перше місце, Віктор Герасименко – третє у ваговій категорії до 50 кг. Ще чотири золотих медалі отримали Олексій Тихонський (до 57 кг), Олександр Тимощук (до 60 кг), Віталій Щирий (до 63 кг), В’ячеслав Митрофан (до 69 кг).

З вагою до 70 кг Артем Гречко здобув перше місце, Віктор Ковальчук – друге. А у ваговій категорії до 75 кг Олевщина отримала одразу три медалі: «золото» у Вадима Корнійчука, «срібло» у Олександра Симончука та «бронза» у Олександра Харипончука.

Всі переможці отримали дипломи та медалі. Загалом у турнірі взяли участь близько 200 учасників з Житомирської та Вінницької областей. Такі досягнення спортсменам Олевської громади вдалось здобути завдяки досвідченому тренеру Попову Ігорю Миколайовичу.

До спонсорської допомоги спортсменам долучився депутат Олевської міської ради Володимир Тимощук.

Раніше 8 медалей привезли жителі Олевської ОТГ з Київського турніру спортивного клубу з тхеквондо «Максимус».

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту