Вихователі дитячих садочків взяли участь у семінарі

3 квітня 2018 р.  в Кам’янському  ЗДО №9 відбувся семінар вихователів дошкільних навчальних закладів на тему: «Використання та вплив інтерактивних форм та методів навчання дошкільників під час формування мовленнєвої компетентності».

У роботі семінару взяли участь головний спеціаліст відділу освіти, молоді та таспорту Ковальчук А. П. , методист РМК Луценко Ю. А. , вихователі молодших та середніх груп.

Кам’янський  ЗДО №9 радо та гостинно зустрів усіх учасників семінару. Діти старшої групи привітали гостей запальним таночком. Початком заходу стало ознайомлення з планом роботи,  метою та завданнями, що оголосила завідуюча Головенко Т. М.

Учасники семінару мали змогу переглянути інтегроване заняття з мовленнєвого розвитку «Чарівна музика весни», яке провела вихователь Козловець Марина Валентинівна.

Наступним етапом у роботі семінару стало тренінгове заняття на тему: «Вчимося творчо діяти», яке підготувала і провела вихователь Головенко Марина Василівна, в ході якого вихователі мали змогу активізувати свої знання з даної проблеми. А доповнила майстер – клас методист РМК Луценко Ю. А.

На семінарі також були розроблені роздаткові методичні рекомендації щодо організації освітнього процесу з використанням інтерактивних методів та прийомів.

Головним спеціалістом відділу освіти,  молоді та спорту  та методистом РМК підведено підсумки, узагальнено набутий досвід, що засвідчив високу педагогічну майстерність колективу Кам’янського ЗДО.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту