Музична школа дивувала своїми талантами

13 квітня в приміщенні Олевської музичної школи відбувся звітний концерт – найважливіша та найвідповідальніша подія для учнів школи та їх викладачів.

Звітний концерт – свято мистецтва, головна подія навчального року, шлях до якого лежить через перемоги на конкурсах різних рівнів, через велику працю та старання  і тому участь в ньому беруть найкращі учні школи. Програма концерту складалася з яскравих вокальних, інструментальних творів у виконанні  учнів та викладачів школи.

Розпочався концерт з хору викладачів, керівником кого є Данюк Т.Б. Далі продовжили концертну програму наймолодші учні школи. Серед них: Корнійчук Лія(2кл.), Курбеко Валерія(2 кл.), тріо акордеоністів, у складі Кравченко Вероніки(2кл.), Харипончука Сергія(2 кл.) та Вознюк Іванни(1кл.). Дуже гарно виконав пісні ансамбль молодших класів, керівник Нестерук Т.О. Зіграли на своїх інструментах Шапорда Влада(2кл), Яроменко Анна(2кл.), Пращур Станіслав (1кл.). Дуетом заспівали Редько Любов (2кл.) та Долібець Нікіта (2кл.), Денякова Дарія(1кл.) та Шапошнікова Надія(3кл.). Заполонила серця своєю піснею Чистякова Софія (2кл.). Запалив своїм артистизмом зал Долібець Нікіта (2кл.).

Старші учні школи, Жавіно Іванна (4кл.) і Горпинич Софія (4кл), виступали не менш цікаво і захоплююче. Коберник Алла (4кл.) виступила на сцені зі своєю сестрою Коберник Олександрою (2кл.). Кирильчук Олександр (2кл.), Дідус Даніїл (4кл.), Гилюк Нікіта (3кл.) та викладач Тимків Т.А. зіграли чудову мелодію з кінофільму «Професіонал». Захоплююче заспівали дуетом Жавіно Іванна (4кл.) і Шепетько Анастасія(7кл). Григорчук Назар (6кл.) вразив своїм народним вокалом, він ніжно і чуттєво заспівав пісню «Мамина вишня», йому акомпанував Дідус Сергій(7кл). Заполонили глядачів своїм багатим звучанням ансамбль саксофоністів та ансамбль скрипалів. Берташ Марина (4кл.) феєрично виступила з викладачем Кравченко Ю.М. Вокальний ансамбль старших класів, керівником якого є Гарбовська І.В., подарували слухачам неймовірну пісню та навчили як «бути щасливим». Дідус Сергій (7кл.) технічно зіграв на баяні. Тріо гітаристів у складі: Гриба М.І., Бочковського А.В. та Кравчука Івана, виконали гарну композицію. Ще один дует вокалістів прозвучав на концерті, до  якого входить Шніпко Марія (8кл.) і Долібець Марина (7кл.), вони заспівали українську народну пісню. Запалили зал своєю енергією та драйвом баяністи: Курбеко Денис (6кл.) та Дідус Сергій (8кл.),вони виконали сучасний твір під фонограму.

 

Щирими аплодисментами зал відзначив і викладачів, які виступили на сцені: Халімончук Д. В. заспівала для глядачів пісню , а викладачі Нестерук Т.О. та Кравченко Ю.М. зіграли п’єсу. Завершили звітний концерт яскравим виступом інструментальний ансамбль «Фаворит».

Під час концерту в залі панувала атмосфера уваги та доброзичливості. Глядачі бурхливо аплодували після кожного виступу. Після завершення звітного концерту директор музичної школи Тимків Т.А. вручила грамоти переможцям шкільного конкурсу, а також обласних конкурсів та олімпіад.

Після цього до слова була запрошена начальник відділу культури  Кльоц І.В., яка привітала всіх присутніх зі святом та вручила подяки від Олевської міської ради викладачам, учні яких зайняли призові місця на обласному конкурсі та викладачам, які посіли перше місце на обласному фестивалі «Мелодія».

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту