«Первоцвіт-Фарм» відкрив аптеку в центрі Олевська

25 квітня в центрі Олевська відбулося офіційне відкриття нової аптеки «Первоцвіт-Фарм».

Мережа «Первоцвіт-Фарм» досить давно працює в Олевську. Аптека даної мережі вже не перший рік обслуговує громадян у приміщення Олевської центральної лікарні. Аптека працюватиме за зручним режимом роботи: з 8:00 до 21:00 год., без перерви та вихідних. Також відпускатиме препарати, які входять у програму “Доступні ліки“. Про аптеку люди відгукуються позитивно, адже на відміну від інших, тут ліки продають за нижчими цінами.

Нову аптеку відкривали з урочистостями та подарунками. Перерізання стрічки  відбулося за участі співвласників мережі та керівництва міської влади.

Співвласники мережі подарували 10 механічних тонометрів для лікувальних закладів міста, відповідно по  5 на ЦПМСД та центральну лікарню. Ще один був подарований міській раді. Також для потреб лікарні було надано набори ліків. Декілька таких наборів вручили і керівнику громадської організації «Оберіг» Володимиру Безкоровайному, який цієї ночі їде в зону АТО. Раніше вони подарували лікарні душову кабіну.

Нагадаємо, що дане приміщення міська рада здала в оренду за 15 тис грн в місяць. Попередньо було оголошено конкурс на оренду майна, де переміг «Первоцвіт», який запропонував найвищу ціну. Орендарі за свій рахунок зробили ремонт приміщення (заміна електропроводки, відновлення системи опалення, косметичний внутрішній та фасадний ремонт). За їх словами на це було витрачено близько 250 тис. грн. Позитивним є те, що з’явилися нові робочі місця та до бюджету сплачуватимуться податки.

Жителі задоволені, що в центрі міста з’явилась аптека, адже самі неодноразово звертались із цим проханням.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту