Сольний концерт Віктора Данюка в Олевську

27 квітня в Олевському міському будинку культури відбувся сольний концерт учасника Голосу країни-8 Віктора Данюка. Насолодитися талантом молодого виконавця зібрався повний зал олевчан та гостей міста. Кожна композиція Віктора Данюка зривала овації та щирі оплески.

Читайте також: Олевчанин Віктор Данюк у команді Тіни Кароль на Голосі країни.

Під час концерту Віктор виконав як пісні власного авторства, так і  всім відомі хіти. По-особливому публіка сприйняла пісні Pianoбой – «Кохання» та Stevie Wonder – «Faith», які звучали у виконанні олевчанина у популярному вокальному шоу.

Декілька пісень Віктор Данюк присвятив своїй мамі Тетяні, яка трагічно загинула ще у 2001 році. У молоді роки вона прославилася завдяки своєму сильному голосу, зігравши епізодичну роль в італійському телесеріалі «Спрут».

У програмі концерту були й номери з живою музикою – Віктор сам виконав декілька композицій на роялі. Олевчани тепло сприйняли талановитого виконавця, подарували багато квітів, викликали на біс.

Під кінець концерту Віктор запросив на сцену заступника міського голови Олександра Ніколайчука та подякував йому за організацію концерту та підтримку.

 

 

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту