Міський голова привітав ветеранів з Днем Перемоги

Міський голова Олег Омельчук разом із своїм заступником Олександром Ніколайчуком відвідали та привітали ветеранів з Днем Перемоги.

В Олевській громаді залишилось 23 ветерани, з них 11 проживає в Олевську. Це Іопик Марта Іванівна, Існюк Панас Іванович, Іваненко Анатолій Макарович, Кравчук Іван Кузьмич, Миненко Дмитро Іванович, Скорозвон Федір Тихонович, Шукалова Ніна Яремівна, Риндич Ольга Іванівна, Іжевський Борис Степанович, Лупаїна Володимир Федорович, Зейрук Лідія Степанівна.

Ветеранів, які проживають в селах – Гарбар Олексія Матвійовича (Лопатичі), Пекарського Володимира Петровича (Болярка), Чамора Олексія Івановича (Зубковичі), Охремчука Василя Пилиповича та Хомутовського Миколу Степановича (Сущани), Мороза Аврама Михайловича (Майдан-Копищенський), Герасименка Івана Васильовича (Замисловичі), Новака Василя Адамовича (Соснівка), Сидорова Євгенія Івановича, Козуб Ксенію Гаврилівну, Жеревчук Степаниду Захарівну, Козловця Валентина Петровича (Юрове), Ренкас Ольгу Франківну(Новоозерянка) вітали старости сіл.

Найстаршим ветераном громади є жителька села Юрове 94-річна Степанида Захарівна.

Під час зустрічі ветерани розповідали і про непросте життя під час війни, і про пережиті втрати, і про свої переживання через сьогоднішні військові події.

Вони не приховували радості від зустрічі, міцно тиснули руку та дякували за привітання. Міський голова дякував за їх подвиг в роки війни, бажав міцного здоров’я та сказав, що вони завжди можуть розраховувати на підтримку міської ради.

Всім були вручені традиційні продуктові набори з нагоди свята.

Керівництво терцентру теж привітали ветеранів, які знаходяться у Кишинському стаціонарному відділенні.

 

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту