ДТП біля Олевська: троє загинули, легковик згорів

10 травня о 13:50 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що на 218 км автодороги Київ-Ковель поблизу с. Болярка Олевського району сталося дорожньо-транспортна пригода за участю двох легковиків – Mazda та Chevrolet. Внаслідок чого загинуло 3 людини, 1 травмовано та зайнявся автомобіль Chevrolet. Пожежу було ліквідовано рятувальниками з використанням піноутворювача.

Також бійці ДСНС проводили роботи по ліквідації наслідків ДТП – гасили пальне на проїжджій частині та її обочини.

На місце події працювала слідча-оперативна група для з’ясування всіх обставин.

ГУНП в Житомирській області на своєму сайті подало більш детальну інформацію. За попередньою інформацією, на автодорозі сталось лобове зіткнення автомобілів «Mazda-3» під керуванням 59-річного жителя Рівненщини  та «Chevrolet Caprice», за кермом якого перебував 78-річний громадянин Німеччини. Унаслідок зіткнення автомобіль «Chevrolet» загорівся. У результаті ДТП пасажирку автомобіля «Mazda», 58-річну жительку Рівненської області, було госпіталізованого до Олевської лікарні з травмами різного ступеню тяжкості. Водії обох автомобілів та пасажирка «Chevrolet», 66-річна громадянка України, загинули.

Нині триває з’ясування причин та обставин події у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 3 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України.

0003.jpg0002.jpg

0004.jpg0005.jpg

0001.jpg0006.jpg

У ДСНС України

у Житомирській області

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту