Творчий вечір викладача музичної школи Діни Халімончук

10 травня відбувся творчий вечір Діни Халімончук «Весна, як жінка, жінка, як весна…». В залі Олевської музичної школи зібрались рідні, друзі, колеги та небайдужі до творчості викладача.

Ведучою заходу була дочка Діни Вікторівни Катерина, яка не лише представляла музичні номери, а й декламувала вірші, ділилася спогадами про творчі будні матері.

Діна Халімончук представила загалу прекрасні музичні твори українською, польською та російською мовами. Крім того, номери виконали хор музичної школи та тріо «Фарби», до складу яких входить Діна Вікторівна. Також нею була виконана неперевершена композиція Фредеріка Шопена соло на роялі, пізніше вона виступила в ролі диригента для ансамблю «Лілея».

«Одним із найвдаліших творчих проектів сім’ї Халімончуків є Олексій, який вже теж пішов по стопам матері й батька і є тепер студентом Харківського інституту мистецтв і солістом оперної студії. Концертмейстер – Діна Халімончук», – прокоментувала з гумором Катерина, оголошуючи виступ свого брата. Олексій виконав «Баладу Герцога» з опери «Ріголетто» та твір Р. Глієра, Д.Ратгауза «О, не вплетай цветов».

Завершила вечір Діна Халімончук піснею «Я танцевать хочу» з мюзиклу «Моя прекрасна леді», чим зірвала бурхливі оплески глядачів. Численну кількість квітів  та приємних слів подарували Діні Вікторівні учні, друзі та колеги, присутні на вечорі.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту