В Олевську вперше провели дитячий фестиваль інтелекту, творчості та спорту і виставку дитячої моди. Фото та відео

Більше фото дивіться на нашій офіційній сторінці в мережі Фейсбук

На День міста в Олевську вперше провели дитячий фестиваль інтелекту, творчості та спорту і виставку дитячої моди під назвою «Плаття для моєї ляльки».

Всього в ньому взяли участь 41 дитина з Олевська, а також із Дружби, Лопатич, Варварівки, Кам’янки.

У фойє розмістили виставку дитячої моди під назвою «Плаття для моєї ляльки». У ній взяли участь – Єлизавета Гарбар та Софія Федірко із Олевської ЗОШ №3, Юлія Гром, Юлія Власюк, Ксенія Черних із Олевської гімназії, Олександра Мучичко (Варварівка), Віка Назарчук, Марія Осипчук (Кам’янка), Софія Дехтяренко (Дружбівський НВК), Віта Баланчук ЦХЕТУМ), Таміла Смоляр (ЦХЕТУМ), Вікторія Мосійчук (Лопатичі), Л. Гришковець (Кишин).

На початку фестивалю ведучі заходу учитель історії Хочинської ЗОШ Іван Корнійчук та вчителька початкових класів Олевської гімназії Валентина Наумович ознайомили учасників з умовами участі, зокрема виступ не повинен був перевищувати 4 хвилини.

У номінації «Спорт» участь взяли 5 дітей: Богдан Савчук та Анастасія Басюк показували вправи зі скакалкою, Богдан Ястремський за відведену йому хвилину набив 56 разів м’яч, сестри Марина та Катерина Берташі демонстрували акробатичні вправи.

Учасниками номінації «Наука» стали шестеро школярів. Учениці 3-го класу Олевської гімназії Леся Ігнатюк та Віка Павлушенко показували хімічний експеримент – підпалювали воду. 7-річний Владислав Кравченко дивував вмінням швидко обчислювати приклади. Ще один юний науковець Кирило Корнійчук демонстрував знання про природу, йому на екрані показували тварин, птахів, риб, а він не просто називав їх, а й відповідав на питання про їх особливості (на відео).

Вероніка Шепетько проводила досліди, а ще надшвидко зібрала кубик-рубик.

Назар Ковальчук має унікальну зорову пам’ять, в цьому переконались, коли він називав всі дорожні знаки. А ще Назар за 12 хвилин може намалювати карту Україну з усіма її областями.

Вражали своїми талантами і учасники номінації «Творчість». Ксенія Черних швидко малювала, Юлія Власюк робила іграшки зі шкарпеток (на відео), Олександра Мельник співала,  Олександра Богданець танцювала, Вікторія Мельникова виготовляла вироби з бісеру, Дар’я Денякова і Надія Шапошнікова грали на фортепіано, а Влада Солнишкіна артистично декламувала вірш про бабусю.

У конкурсі «Красномовства» участь брали переважно старшокласники із Олевської гімназії, а також Богдан Черних із ЗОШ №3 та Аліна Макарчук із смт Дружба. На свій виступ вони мали 40 секунд. Цікаву тему для свого виступу під назвою «Проблеми ОТГ» обрав Богдан Черних та Валерія Грабовська, про «Громадську активність» говорили Олена Онищук та Ілона Дорошенко, «Проблеми навчання в сучасній школі» озвучили Карина Рудницька та Аліна Макарчук. Двоє учасників конкурсу Вікторія Островська та Богдан Курильчук обрали дебати на тему «Чи зможе молоде покоління відродити Україну?».


Всі учасники конкурсів були нагороджені грамотами та символічними подарунками.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту