Виставки та конкурси з нагоди Дня міста

Більше фото дивіться на нашій офіційній сторінці в мережі Фейсбук

З кожним роком програма святкування Дня міста Олевськ стає все різноманітнішою і масштабнішою, голоснішою і яскравішою, привертаючи тим самим все більше нових учасників і глядачів. Все це створює незабутню атмосферу і дарує мешканцям та гостям міста гарний відпочинок, живе спілкування і масу позитивних емоцій.

Громада Олевська заздалегідь готувалась до відзначення 1306-ї річниці Дня міста, яку було вирішено відзначати 19 травня. Оргкомітет довгий час планував сценарій святкування урочистостей та проведення заходів.

Програма Дня міста виявилась насиченою спортивними, культурними та розважальними заходами, серед них були традиційні і цілком нові.

Так, в центрі міста проходила виставка декоративно-прикладного мистецтва, учасниками якої стали справжні майстрині та рукодільниці: Зайнчковська Н.М. та Бондар М.М. виставили картини з бісеру, Гур’єва Є.А. – вишиті картини, Горбовська І.В. – вироби з бісеру, Хоречко О.П. – розпис на пляшках та тарілках, Невойт Т.В. – роботи в’язані кручком, Мосейчук Т.М., Рабош А. та Лук’янчук Т.Ю. виставили вироби зі старих книг. Власні роботи демонстрували художники Артем Савчук та Володимир Гришко. Власну виставку з нагоди свята зробили і Олевська ЦБС.

Керівник гуртка з образотворчого мистецтва Тетяна Басюк організувала  для дітей конкурс малюнку, а учасники заходу «Малюємо настрій» робили розпис на тілі.

Виставка робіт конкурсу «Фотохант» відбувалась у Будинку культури. Переможцями конкурсу стали Максим Горпиніч (фоторобота «Кіт») та Анастасія Рабош (фоторобота «Жаба»). Участь у ньому також взяли Ксенія Черних (9 років), Світлана Дворецька, Катерина Білюк. Про конкурс відеороликів «Я люблю Олевськ» та його переможця читайте за посиланням. Переможці отримали грамоти та грошові винагороди, а учасники – подяки та сувенірну продукцію.

З нового і реклама Днів села. Єдиним учасником, який виявив бажання розрекламувати своє село та проведення свята в ньому стали Жубровичі. Громада святкує День села 21 вересня.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту