На День міста в Олевську заспівав гурт «Авіатор». Відео

Більше фото дивіться на нашій офіційній сторінці в соціальній мережі Фейсбук.

На День міста в Олевську виступив відомий український гурт «Авіатор». Тривалий виступ молодіжного колективу неабияк припав до душі олевчанам та гостям міста – вони підспівували, голосно аплодували, викликали «на біс».

«Авіатор» виконав як старі, всім відомі хіти, так і нові композиції. Хлопці закликали олевчан підписуватись на їх офіційні сторінки в соціальних мережах та обов’язково переглянути новий кліп на пісню «Сети».

«По мотивам прекрасных выходных. Олевск, вы удивительные! Спасибо вам за тепло, настроение и радушие!», – прокоментував гурт на своїй офіційній сторінці aviatorofficial в соціальній мережі Instagram.

Виступ бойз-бенду профінансував народний депутат України Володимир Арешонков. В минулому році за його підтримки в Олевську виступив народний артист України Павло Зібров.

Довідково. Майбутні учасники гурту Ігор Воєвуцький та Дмитро Тодорюк познайомились під час третього сезону телепроекту «Шанс» у 2004 році. На той час саундпродюсером проекту був відомий український продюсер Юрій Нікітін, до якого хлопці прийшли з ідеєю про бойз-бенд. Щоб вирізнятись на фоні існуючих чоловічих колективів, було прийнято рішення створити тріо. Таким чином в групу запросили Андрія Сторожа, музиканта, знайомого хлопцям з різних фестивалів. Назву «Авіатор» запропонував Андрій, бо кожен із хлопців, окрім музики, на той час мав своєрідне відношення до авіації: Ігор з дитинства колекціонував дитячі моделі літаків; Дмитро практикував стрибки із парашутом, Андрій захоплювався фільмами Мартіна Скорсезе, зокрема картиною «Авіатор». Тим більше, така назва найбільш точно передавала романтичний напрямок колективу. У 2005 році група почала свою діяльність під керівництвом продюсерського центру «Mamamusic».

 

 

 

 

 

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту