Партія «Наш край» відкрила в Олевську громадську приймальню

19 травня в Олевську відбулося відкриття громадської приймальні політичної партії «Наш край». Організатори вирішили поєднати цей захід зі святковим для міста днем, коли Олевськ відзначав своє 1306-річчя.
Участь у відкритті взяли співголова партії «Наш край» Олександр Мазурчак (екс-голова м. Кам’янець-Подільський), голова Житомирського ООПП «Наш край» Володимир Дебой (екс-голова м.Житомир), депутати міської ради – голова Олевського районного осередку партії Віктор Хлань, його заступник Ярослав Іванченко, міський голова Олег Омельчук, заступник міського голови Яків Осипчук, в.о. старости с.Тепениця Володимир Кайданович, заступник голови районної ради Олександр Ковальчук, члени партії, запрошені.
Для гостей організували щедру зустріч з короваєм та піснею у виконанні ансамблю із села Тепениця «Журавушка».
Після традиційного перерізання червоної стрічки, присутніх запросили оглянути приміщення приймальні. Кімнату для прийому громадян облаштували на другому поверсі за адресою бульвар Воїнів-Афганців, 17 (Торговий дім). Вже там було вручено подарунки з логотипом партії та друковану продукцію.
«Я думаю, що наша приймальня ще більше дасть можливість нам взаємодіяти з нашими виборцями, зібрати більше прихильників та дозволить втілювати в життя наші задуми та плани», – прокоментував подію голова районного осередку партії Віктор Хлань.
Його колега з області Володимир Дебой зазначив, що в Олевську ОТГ заходить проект НЕФКО – це приблизно 400 тисяч євро кредитних коштів, за які буде проводитись реконструкція вуличного освітлення. «Це результат роботи «Нашого краю» та міського голови», – додав він.
В Олевській міській раді партію «Наш край» представляють п’ять депутатів – Хлань В.С., Іванченко Я.С., Гарбовський В.М., Демкович П.Т. та Рудницький О.З.
Довідково про партію (за матеріалами Вікіпедії).
Партія була зареєстрована 23 серпня 2011 року під назвою «Блокова партія». 20 грудня 2014 року народний депутат України Антон Кіссе презентував її як оновлену політичну партію «Наш край».  Ідеологи партії стверджували, що їхня політична сила — це професіонали, які працюють поряд з людьми, яких згуртувала необхідність захисту своїх земляків та забезпечення розвитку рідного краю.
Представники «Нашого краю» неодноразово наголошували, що ця політична сила не є партією одного вождя — управління нею здійснюється колегіально. На їхню думку, це є ознакою якісно нового, європейського підходу до партійного будівництва.
Неофіційно «Наш край» ще називають «партією мерів». Це пов’язано з високою концентрацією в її лавах діючих та колишніх міських голів, які об’єднали свої сили, щоб отримати можливість, відповідно до нового закону про вибори, відстояти свої та регіональні інтереси перед загрозою монополізації політичного поля з боку окремих «надвеликих» партій. Самі політики з «Нашого краю» називають її «партією прагматиків, які виступають за здоровий регіональний егоїзм».

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту