Свято останнього дзвоника в Олевській ЗОШ №3

 

 

25 травня у школах України продзвенів останній у навчальному році дзвоник. На урочистих лінійках вчителі дали напутні слова випускникам.

Цьогоріч Олевську загальноосвітню школу №3 покидають 28 випускників. Емоції переповнювали школярів, вони танцювали, дарували квіти. Традиційно випускники передали державний прапор України молодшим учням.

Під час церемонії нагородження учні ЗОШ №3 отримували відзнаки за сумлінне навчання, активну життєву позицію та спортивний дух. Похвальними листами  за високі досягнення у навчанні були нагороджені 73 школяра. Майже півсотні учнів школи №3 брали участь у ІІ  етапі всеукраїнських учнівських олімпіад з базових предметів, 26 з них зайняли призові місця. Крім того, школярі отримали подяки і дипломи за участь у загальноміських та обласних заходах.

Також школярі отримували нагороди за досягнення у спорті: 10 учнів за І місце та  6 учениць за ІІ місце у змаганнях з баскетболу, 11 футболістів за ІІ місце, 12 учнів за І місце у районній спартакіаді школярів «Старти надії», а також один учень за ІІ місце у змаганнях з шашок.

З вітаннями на святкову лінійку прийшла начальник відділу культури Олевської міської ради Ірина Кльоц. Вона побажала дітям творчих здобутків, стрімкого розвитку, миру та злагоди в родинах і веселих канікул.

Директор школи Бабич Раїса Федорівна привітала учнів з успішним закінченням навчального року та подякувала тим, хто допомагає покращувати матеріально-технічний стан школи: народному депутату Володимиру Арешонкову за встановленні вікна, депутату Житомирської обласної ради Олекандру Ніколайчуку за придбання техніки для класів школи, батьку випускниці, приватному підприємцю Віктору Шапорді за ремонт ґанку школи, а також всім батькам.

Більше фото дивіться на нашій офіційній сторінці в соціальній мережі Фейсбук.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту