Олевський ЦНАП – претендент на участь у Програмі «U-LEAD з Європою»

У березні команда напряму з покращення якості адміністративних послуг Програми «U-LEAD з Європою» оголосила відбір для надання допомоги на модернізацію та створення ЦНАПів. Комісія з відбору Програми «U-LEAD з Європою», у складі експертів Програми, представників Мінрегіону та Мінекономрозвитку проаналізувала майже 250 заявок від органів місцевого самоврядування, які були допущені до розгляду, та відібрала 150 кандидатів до участі в Програмі, серед них Олевська міська об’єднана територіальна громада.

13 червня в Олевськ до Центру надання адміністративних послуг приїхали регіональний координатор Програми «U-LEAD з Європою» Роман Матвійчук, регіональний спеціаліст Станіслав Ющик та радник з муніципальних послуг Житомирського ЦРМС Віталій Римар для огляду приміщень ЦНАПу і гаража, отримання інформації з метою підтвердження участі Олевської ОТГ в Програмі.

Після огляду приміщень зустріч продовжилась в залі міської ради, де також були присутні міський голова Олег Омельчук, його заступники Олександр Ніколайчук та Яків Осипчук, керівник ЦНАПу Леся Павленко, працівники міської ради, представники громадськості, депутатів. Було детально обговорено вимоги Програми та надано консультативні поради для подальших дій.  Координатори Програми відзначили широкий вибір сервісів Центру надання адміністративних послуг в Олевську.

Окрім спільної роботи в напрямку покращення якості надання адміністративних послуг, Олевська громада долучається до спеціального виду допомоги «Мобільний ЦНАП». Пізніше буде складено детальне технічне завдання із зобов’язаннями громади і Програми.

У разі позитивного вирішення питання, до Олевської громади надійде додаткове технічне забезпечення. Це дозволить наблизити послугу до людей та покращити якість надання адмін. послуг. Загалом відбудеться чотири раунди, в кожному з яких буде обрано до 150 кандидатів для участі в Програмі. Так, до квітня 2020 року буде здійснена підтримка до 600 громад для модернізації та створення Центрів надання адмін. послуг.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту